up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Head

Head Bukser Pito

plus
  • Play videoHead Bukser Pito
  • Head Bukser Pito

Head Bukser Pito

Produktbeskrivelse Head Bukser Pito

Nyt de beste øyeblikkene med Pito-buksene , et uunnværlig stykke i garderoben din. Det nye konseptet av hodet er å skape praktiske og funksjonelle klær til alle anledninger, du kan ikke bare dra nytte av snø bukser på cusp av fjellet, men du kan også gå for en tur i byen på en uformell dag. Flott rett?

Heads nye All Terrain-kolleksjon har bestemt seg for å ta innovasjon og komfort til et annet nivå. Nyt alle designene og fargene som HEAD tilbyr i sin nye kolleksjon. Egenskaper:

FIT 3D formet mønster

Linning med tilpassing

Gylf med glidelås

En vannavvisende glidelås baklomme

forsterkning på innsiden av bena

snø Gaitor

spesifikasjoner:

Fôr: 100% Polyester

Hovedstoff: 84% Nylon, 16% Polyester

FIT: vanlig


Head Bukser Pito er det perfekte produktet for å nå dine ski mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Bukser produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Dameklær produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på snowinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Head som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Head Bukser Pito

Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up