up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Giro

Giro Hjelm Nine

plus
  • Play videoGiro Hjelm Nine
  • Giro Hjelm Nine

Giro Hjelm Nine

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Giro Hjelm Nine

En bevist favoritt i mer enn et tiår, de ni er en lett hjelm som er definert av sin lave profil og strømlinjeformede silhuett. den ni hjelmen har et vell av funksjoner, inkludert tilpasset innstilling av i form fit system og termostatkontrollventilasjon slik at noggin ikke blir for tett. Opplev de ni selv, så får du se hvorfor det er en av de mest utholdende og populære ytelseshjelmene som er tilgjengelig.


Egenskaper:

Skalltype: I formkonstruksjon
Ventilasjonstype: Justerbar ventilasjon for termostatkontroll lar deg tilpasse luftstrømmen øyeblikkelig med en enkel, lavprofilkontrollknapp på utsiden av Helmet Stack Vent ™ -teknologien.
Fit System: In Form Fit System gjør det enkelt å lage en tilpasset passform i løpet av sekunder - selv med hansker på. En Ergo-vennlig ring på bunnen av hjelmen gir opptil 6 cm justering og forbedret stabilitet.Giro Hjelm Nine er et produkt som samsvarer til den Snowboard kategorien innen Hjelmer utvalget på din ski butikken, snowinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av snowinn. Hva er fordelene med Giro Hjelm Nine? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for ski.

Spesifikasjoner Giro Hjelm Nine

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up