up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Giro

Giro Hjelm Lure

Giro Hjelm Lure

Giro Hjelm Lure

plus
  • Play videoGiro Hjelm Lure
  • Giro Hjelm Lure
  • Giro Hjelm Lure
  • Giro Hjelm Lure

Giro Hjelm Lure

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Giro Hjelm Lure

Som sin bror hjelm, mennenes Montane, er Lure bygget med en fjær lys samtidig tilby eksepsjonell passform og viktige funksjoner som justerbar termostat Kontroll lufting. Plysj øreputer og leken fargepalett legge til ekstra stil poeng til dette all terrain utøver.Spesifikasjoner:


Konstruksjon: In Mold Construction

Fit System: Roc Loc 5 Fit System, On The Fly Vertical Tuning

Ventilasjon: Super Cool Vents med Termostat Control, Stack VentilasjonTeknologi:


TILTREKKE WOMENS HJELM:

Som sin bror hjelm, mennenes Montane, er Lure bevæpnet med en fjær lett passform og avgjørende all mountain detaljer, men plysj øreputer og en kresne fargepalett gi Lure en etappe opp på andre kvinners hjelmer liker det.


I Mold:

Vår i mold byggeprosessen sikringer hjelmens ytre skall med sin støtabsorberende EPS liner under støpeprosessen, noe som gjør duken bokstavelig talt en del av hjelmen. Denne fusjon prosessen forsterker områder rundt ventiler og ribbeina, og skaper en one piece 'exoskeleton' som gjør at hjelmen blir lettere, mer holdbare, og bedre ventilert enn tradisjonell design.


ROC LOC 5:

Etter mer enn to års utvikling, Giro introduserer Roc Loc 5. Denne banebrytende fit system gir en helt unik brukeropplevelse med en enestående grad av komfort, stabilitet, justeringsmuligheter og vektreduksjon. Med Roc Loc 5, kan du enkelt ringe i både passform spenning og justere vertikal posisjon med en enkelt hånd. Bare vri hjulet for en strammere følelse i ulendt terreng, deretter tilbake den av et hakk og slappe av på tvers av leiligheter eller en varm klatre. Selv med disse bemerkelsesverdige funksjoner, er Roc Loc 5 fortsatt nesten 40 prosent lettere enn sin populære forgjenger, Roc Loc 4.


Micro Dial: Hjertet av Roc Loc 5 er dette skralle, micro justeringshjulet. En enkel, to finger vri av Micro Dial åpner eller lukker oppbevaring system og hvert klikk er hørbar.


Tre plassering Bracket: Det har aldri vært enklere å endre vertikale posisjoner og finjustere passform. Vi innarbeidet en tretrinns brakett som har 15 millimeter opp / ned bevegelse. I likhet med Micro Dial, kan dette systemet bli justert uten å fjerne hjelmen. Nøye utformede ergonomiske armene er formet for å være så behagelig som mulig, men arbeid


Dual Pods: Disse to panelene er laget for å ta fatt på baksiden av hodet ditt mens komfortabelt cradling occipital lobe.

Strap Baskets: Med Roc Loc 5, hjelmen din stropper er alltid akkurat der du trenger dem. For ikke å nevne denne stroppen kurv bringer et nytt nivå av komfort.


SUPER COOL VENTILASJONEN:

Super Cool vents trekke kjølig, frisk luft inn i hjelmen mens du presser varme og bedervet luft ut. Ved å maksimere effektiviteten og optimalisere ventilasjons former, den kollektive kjøleeffekt av Super Cool vents bidrar til å regulere kjernetemperaturen og holde deg følelsen frisk hele dagen.


Termostatstyring:

Termostat ventilasjon kontroll lar deg custom tune luftstrøm umiddelbart med en enkel, lav profil kontrollknappen på utsiden av hjelmen. Ingen andre systemer er raskere eller enklere å justere, og ingenting er mer effektiv på å holde deg komfortabel.


STACK VENT:

Vår Stack Vent ble utviklet basert på forskning som viser flertallet av den varme luften som kan forårsake dugg eksos fra midt oppå ventilene på goggle. Samkjøre Stack Vent i hjelmen med sentrum vent av dine briller bidrar til å holde dem klart og tåke gratis og samtidig opprettholde total hjelm og goggle integrering.


Kvinner:

Selv om det ikke er noen forskjell mellom mannlige og kvinnelige hodeformer annet enn en mindre gjennomsnittlig størrelse, kan vi tilby womens spesifikke modeller for å holde tritt med mote fremover kit funnet på fjellet. Behandling detaljer og en sofistikert fargepalett sette disse modellene fra hverandre.


Ønsker du og kjøpe Giro Hjelm Lure? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Snowboard hos nett ski butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste ski produkter, som er tilpasset dine behov på snowinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Hjelmer tilbud.

Spesifikasjoner Giro Hjelm Lure

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up