up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Giro
360

Giro Hjelm Flare

plus
  • 360Giro Hjelm Flare
  • Play videoGiro Hjelm Flare
  • Giro Hjelm Flare

Giro Hjelm Flare

Produktbeskrivelse Giro Hjelm Flare

Flare er den letteste fullverdige kvinners snøhjelm Giro noensinne har laget. Og som om det ikke var nok, har det også en slank og smidig integrert GoPro-kompatibel kamerafeste som gjør at du enkelt kan feste og fjerne POV-kameraet i fly.

Flare? Treg profil, alt fjelldesign med feminin trim og detalj gir solid stil og anerkjent ytelse, pluss det gir sømløs kompatibilitet med en rekke Giro-briller, spesielt New Women's EXV Field briller.

spesifikasjoner:

Konstruksjon: I moldkonstruksjon, Ultra Lightweight (375g), Lavprofildesign

Passer system: Roc Loc 5 Fit System, På Fly Vertikal Tuning

Ventilasjon: Superkjøleventiler med termostatstyring, stakventilasjon

Teknologi:

Flarehjelm:

Dropping Neste. Flare er den letteste fullverdige kvinners snøhjelm Giro noensinne har laget.

GoPro-kompatibel:

Leveres med GoPro-kompatibelt monteringssystem.

I mold:

Vår konstruksjonsprosess i mugg sikrer hjelmens ytre skall med sin støtabsorberende EPS-liner under støpeprosessen, noe som gjør linjen bokstavelig talt en del av hjelmen. Denne fusjonsprosessen forsterker områder rundt ventiler og ribber, og skaper et stykke eksoskelett? Som gjør at hjelmen kan være lettere, mer holdbar og bedre ventilert enn tradisjonelle design.

ROC LOC 5:

Etter mer enn to års utvikling presenterer Giro Roc Loc 5. Dette banebrytende passformssystemet gir en helt unik brukeropplevelse med uovertruffen komfort, stabilitet, justerbarhet og vektbesparelse. Med Roc Loc 5 kan du enkelt ringe i begge passformene og justere vertikal stilling med en hånd. Bare vri på rattet for en strammere følelse på hardt terreng, og ta det av igjen og slapp av på tvers av leilighetene eller en varm klatre. Selv med disse bemerkelsesverdige funksjonene er Roc Loc 5 fortsatt nesten 40 prosent lettere enn den populære forgjengeren Roc Loc 4.

Micro Dial: Hjertet i Roc Loc 5 er denne ratcheting, mikrojusteringsknappen. En enkel toveis vri på Micro Dial åpner eller lukker retensjonssystemet og hvert klikk er hørbart.

Tre posisjonsbrakett: Det har aldri vært enklere å endre vertikale stillinger og finjustere passform. Vi innlemmet en tre-stilling brakett som har 15 millimeter opp / ned bevegelse. Som Micro Dial, kan dette systemet justeres uten å fjerne hjelmen. Nøye utformede ergonomiske armer er formet for å være så behagelig som mulig, men likevel arbeid

Dual Pods: Disse to panelene er utformet for å ta tak i baksiden av hodet mens du sitter komfortabelt sammen med okseklubben.

Remkorg: Med Roc Loc 5 er hjelmremmene alltid rett der du trenger dem. For ikke å nevne denne stroppen kurven gir et nytt nivå av komfort.

Super Cool Ventiler:

Super Cool ventiler trekker kjølig frisk luft inn i hjelmen mens du trykker på varme og foreldet luft ut. Ved å maksimere effektiviteten og optimalisere ventilasjonsformer, bidrar kollektive kjølekraft til Super Cool Ventilasjonene til å regulere kjernetemperaturen og holde deg frisk hele dagen.

Termostatkontroll:

Termostatventilasjonskontroll lar deg tilpasse justering av luftstrømmen med en enkel, lavprofil kontrollknapp på hjelmens ytre side. Ingen andre systemer er raskere eller enklere å justere, og ingenting er mer effektivt for å holde deg komfortabel.

Stack Vent:

Våre Stack Vent ble utviklet basert på forskning som viser størstedelen av den varme luften som kan forårsake fogging avgasser fra midten av toppen av gogglen. Justering av stakkventil i hjelmen med senterventilen på beskyttelsesbrillene bidrar til å holde dem tydelige og tåkefrie samtidig som total hjelm og briller integreres.

Kvinner:

Selv om det ikke er noen forskjell mellom mannlige og kvinnelige hodeformer annet enn en mindre gjennomsnittsstørrelse, tilbyr vi kvinners spesifikke modeller for å følge med på moteoverføringssettet som finnes på fjellet. Etterbehandling detaljer og en sofistikert fargepalett sett disse modellene fra hverandre.


Kjøp nå din Giro Hjelm Flare for bare 102.49 $. Laget av Giro Hjelm Flare er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos snowinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt ski produkter. Se hele vårt utvalg av Hjelmer i vår Beskyttelse avdeling.

Spesifikasjoner Giro Hjelm Flare

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up