up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Giro

Giro Hjelm Flare

Giro Hjelm Flare

Giro Hjelm Flare

plus
  • Play videoGiro Hjelm Flare
  • Giro Hjelm Flare
  • Giro Hjelm Flare
  • Giro Hjelm Flare

Giro Hjelm Flare

Produktbeskrivelse Giro Hjelm Flare

The Flare er den letteste fullverdig kvinners snø hjelm Giro noensinne har gjort. Og som om ikke det var nok, har det også en slank og stealthy integrert GoPro kompatibelt kamera mount som lar deg enkelt feste og fjerne POV kamera på fly.


Den Flare'slow profil, all mountain design med feminin trim og detalj leverer solid stil og dokumentert ytelse pluss det gir sømløs kompatibilitet med en rekke Giro goggles, spesielt den nye kvinne EXV Feltet goggle.Spesifikasjoner:


Konstruksjon: I Mold Construction, Ultra Lett (375g), Low Profile Design

Fit System: Roc Loc 5 Fit System, On The Fly Vertical Tuning

Ventilasjon: Super Cool Vents med Termostat Control, Stack VentilasjonTeknologi:


Flare Hjelm:

Slippe Neste. The Flare er den letteste fullverdig kvinners snø hjelm Giro noensinne har gjort.


GoPro Kompatibel:

Kommer med GoPro kompatibel monteringssystem.


I Mold:

Vår i mold byggeprosessen sikringer hjelmens ytre skall med sin støtabsorberende EPS liner under støpeprosessen, noe som gjør duken bokstavelig talt en del av hjelmen. Denne fusjon prosessen forsterker områder rundt ventiler og ribbeina, og skaper en one piece 'exoskeleton' som gjør at hjelmen blir lettere, mer holdbare, og bedre ventilert enn tradisjonell design.


ROC LOC 5:

Etter mer enn to års utvikling, Giro introduserer Roc Loc 5. Denne banebrytende fit system gir en helt unik brukeropplevelse med en enestående grad av komfort, stabilitet, justeringsmuligheter og vektreduksjon. Med Roc Loc 5, kan du enkelt ringe i både passform spenning og justere vertikal posisjon med en enkelt hånd. Bare vri hjulet for en strammere følelse i ulendt terreng, deretter tilbake den av et hakk og slappe av på tvers av leiligheter eller en varm klatre. Selv med disse bemerkelsesverdige funksjoner, er Roc Loc 5 fortsatt nesten 40 prosent lettere enn sin populære forgjenger, Roc Loc 4.


Micro Dial: Hjertet av Roc Loc 5 er dette skralle, micro justeringshjulet. En enkel, to finger vri av Micro Dial åpner eller lukker oppbevaring system og hvert klikk er hørbar.


Tre plassering Bracket: Det har aldri vært enklere å endre vertikale posisjoner og finjustere passform. Vi innarbeidet en tretrinns brakett som har 15 millimeter opp / ned bevegelse. I likhet med Micro Dial, kan dette systemet bli justert uten å fjerne hjelmen. Nøye utformede ergonomiske armene er formet for å være så behagelig som mulig, men arbeid


Dual Pods: Disse to panelene er laget for å ta fatt på baksiden av hodet ditt mens komfortabelt cradling occipital lobe.


Strap Baskets: Med Roc Loc 5, hjelmen din stropper er alltid akkurat der du trenger dem. For ikke å nevne denne stroppen kurv bringer et nytt nivå av komfort.


Super Cool Vents:

Super Cool vents trekke kjølig, frisk luft inn i hjelmen mens du presser varme og bedervet luft ut. Ved å maksimere effektiviteten og optimalisere ventilasjons former, den kollektive kjøleeffekt av Super Cool vents bidrar til å regulere kjernetemperaturen og holde deg følelsen frisk hele dagen.


Termostat Control:

Termostat ventilasjon kontroll lar deg custom tune luftstrøm umiddelbart med en enkel, lav profil kontrollknappen på utsiden av hjelmen. Ingen andre systemer er raskere eller enklere å justere, og ingenting er mer effektiv på å holde deg komfortabel.


Stack Vent:

Vår Stack Vent ble utviklet basert på forskning som viser flertallet av den varme luften som kan forårsake dugg eksos fra midt oppå ventilene på goggle. Samkjøre Stack Vent i hjelmen med sentrum vent av dine briller bidrar til å holde dem klart og tåke gratis og samtidig opprettholde total hjelm og goggle integrering.


Kvinner:

Selv om det ikke er noen forskjell mellom mannlige og kvinnelige hodeformer annet enn en mindre gjennomsnittlig størrelse, kan vi tilby womens spesifikke modeller for å holde tritt med mote fremover kit funnet på fjellet. Behandling detaljer og en sofistikert fargepalett sette disse modellene fra hverandre.


Kommer du til å kjøpe Giro Hjelm Flare? Alle produktene fra Giro har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Giro Hjelm Flare og motta den innen få dager. Vårt mål hos snowinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av ski utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Giro Hjelm Flare

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up