`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Full tilt

Full tilt Plush 6

Full tilt Plush 6

Full tilt Plush 6

  • Full tilt Plush 6
  • Full tilt Plush 6
  • Full tilt Plush 6
  • Full tilt Plush 6
  • Full tilt Plush 6

Full Tilt Plush 6

Produktbeskrivelse Full tilt Plush 6

Noen ganger trenger du et lite pusterom. Og Full Tilt Plush Six tilbyr akkurat det. Men i motsetning til andre alternativer med høyt volum, vil Plush 6 ikke forlate deg som ønsker mer når du spenner deg ned. Plush 6 har en varmeformbar foring, Flex 6 Tongue og en kvinnespesifikk mansjett, og gir ypperlig ytelse i en komfortdrevet pakke.

spesifikasjoner:

Shell: evolusjon

Bredde: 102

Flex: 6

Fôr og funksjoner: Pro powerwrap vid tå

Boot board: Sjokk avsirber

Såle: Dobbelt materiale tå og hæl

Midtgrep: Dobbelt materiale

Spenner: Stige

Vekt: 1.850 g

teknologier:

102 SISTE:

Bredere skall for bredere føtter

RIBBED TONGUE:

100% ribbestemt tunge muliggjør jevnere, mer naturlig linear flex fra skinn til tå. Tungen bøyer seg som et fleksibelt halm, og slipper aldri bunnen mens den gir jevn rebound. Ikke mer shin bang!

JUSTERBAR FLEX:

Boots flex er vurdert i en enkel skala fra 1 10 (10 = stivest). Bytt en støvle flex ved å bytte tungen. (Konkurransestøvler krever permanent kapping).

LATERAL JUSTERING:

Enkel, presis sidevinkeljustering. Original & sjeleskall: 12mm innflytelsesskall: 3mm

FRAMTID:

Verktøy mindre justering av fremovervinkel. 13 grader, 16 grader og 18 grader

INFINITE PIVOT:

I motsetning til tradisjonelle design, blir mansjetten aldri bak. Den svinger trinnløst fremover med leggen for mindre skjellsforvrengning, ingen skinnsmerter og mer kontroll.

FTE EVOLUTJON 3 STK SHELL:

Et kvantesprang i skistøveldesign - FTE er et nytt skall fra det originale DNA i tre deler, konstruert for de med et bredere fotavtrykk.

DUAL MATERIALE UTSOLER:

Konstruert av en høykvalitets polymer, gir de avtakbare yttersålene ekstra grep og stabilitet.

MID GRIP:

Enten du klatrer på revet trapp eller rusler på toppen av et fjell, gir et dobbelt materiale eller ett enkelt materiale midgrip deg selvtilliten til å holde deg på beina.

LEDRE BUCKLE:

Stigespennen har en intuitiv justering av makrostørrelse, lett å huske, pluss en mikro vri for finjustering med en lett håndterlig aluminiumspak.

Støtdemperstøvel:

Mykt gummilag i sålen på skallet absorberer vibrasjoner, støt og støt for en jevn tur.

QUICK FIT ™ LINER TECHNOLOGY:

INTUISJON:

Alle voksne bagasjerom er bygget med autentisk Intuition® lukket celleskum. Det er kroppsvarme aktivert for å forme 100% til føttene og skjellene under bruk, eller kan umiddelbart varmeformes av en butikk på få minutter for en lett, varm og superkomfortabel passform.

J BAR:

Et ekstra J-formet skumstykke settes innvendig på begge sider av ankelområdet for dramatisk å øke ankelholdingen, for å holde føttene perfekt på plass for nøyaktig kontroll.


Hvis det du trenger er Full tilt Plush 6 er det akkurat her og til den beste prisen. snowinn har denne og andre ski produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Skistøvler støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Full tilt Plush 6

Skjønn
Alder
Ferdighetsnivå
Flex index
Produkttype
Eneste teknologi
Bredde
Anbefalt bruk
Vekt
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Hel vippe plysj 6

-

En så fantastisk støvel! Super bra laget og en flott passform. Jeg har en smal fot, men liker rom foran med godt hælgrep. Perfekt for meg, perfekt for våre australske bakker under alle forhold.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk