`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Full tilt

Full tilt Drop Kick

Full tilt Drop Kick

Full tilt Drop Kick

  • Full tilt Drop Kick
  • Full tilt Drop Kick
  • Full tilt Drop Kick
  • Full tilt Drop Kick
  • Full tilt Drop Kick

Full Tilt Drop Kick

Produktbeskrivelse Full tilt Drop Kick

Fra Olympic Podiums til terrengparker over hele verden, er Full Tilt Dropkick DEN fremste fristil-skistøvlen. Hud, hopp, skinner - uansett smak, er Dropkick opp til oppgaven. Dropkick benytter seg av en Flex 6 Tongue og den engasjerende FTO Shell, og er den letteste freestyle-støvelen på markedet. Fest en av to fargestoffer - Olympic Green eller den alltid stilige svart - og pass på den.

spesifikasjoner:

Shell: Original

Bredde: 99

Flex: 6

Fôr og funksjoner: Pro powerwrap j bar

Startbrett: Støtdemper

Såle: Gummihæl

Midtgrep: Nei

Spenner: nylon skralle

Vekt: 1 870 g

teknologier:

FRAMTID:

Verktøy mindre justering av fremovervinkel. 13 grader, 16 grader og 18 grader

INFINITE PIVOT:

I motsetning til tradisjonelle design, blir mansjetten aldri bak. Den svinger trinnløst fremover med leggen for mindre skjellsforvrengning, ingen skinnsmerter og mer kontroll.

LATERAL JUSTERING:

Enkel, presis sidevinkeljustering. Original & sjeleskall: 12mm innflytelsesskall: 3mm

99 SISTE:

Det originale skallet som føttene dine elsker

RIBBED TONGUE:

100% ribbestemt tunge muliggjør jevnere, mer naturlig linear flex fra skinn til tå. Tungen bøyer seg som et fleksibelt halm, og slipper aldri bunnen mens den gir jevn rebound. Ikke mer shin bang!

JUSTERBAR FLEX:

Boots flex er vurdert i en enkel skala fra 1 10 (10 = stivest). Bytt en støvle flex ved å bytte tungen. (Konkurransestøvler krever permanent kapping).

WIDE TRACK BUCKLE:

Slitesterke aluminiumspaker med minimalistisk lett design. Denne justeringsmekanismen er konstruert for å øke presisjonen og holdbarheten mens den opprettholdes, enhånds mikrojustering.

Støtdemperstøvel:

Mykt gummilag i sålen på skallet absorberer vibrasjoner, støt og støt for en jevn tur.

QUICK FIT ™ LINER TECHNOLOGY:

INTUISJON:

Alle voksne bagasjerom er bygget med autentisk Intuition® lukket celleskum. Det er kroppsvarme aktivert for å forme 100% til føttene og skjellene under bruk, eller kan umiddelbart varmeformes av en butikk på få minutter for en lett, varm og superkomfortabel passform.

J BAR:

Et ekstra J-formet skumstykke settes innvendig på begge sider av ankelområdet for dramatisk å øke ankelholdingen, for å holde føttene perfekt på plass for nøyaktig kontroll.


Dra nytte av våre tilbud på Full tilt Drop Kick. I vår nett ski butikk, hos snowinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste ski utstyret. Du kan også besøke andre ski kategorier og finne produkter av merket Full tilt til den beste prisen.

Spesifikasjoner Full tilt Drop Kick

Skjønn
Alder
Ferdighetsnivå
Flex index
Produkttype
Bredde
Anbefalt bruk
Vekt
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk