`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Full tilt

Full tilt Drop Kick Pro

Full tilt Drop Kick Pro

Full tilt Drop Kick Pro

  • Full tilt Drop Kick Pro
  • Full tilt Drop Kick Pro
  • Full tilt Drop Kick Pro
  • Full tilt Drop Kick Pro
  • Full tilt Drop Kick Pro

Full Tilt Drop Kick Pro

Produktbeskrivelse Full tilt Drop Kick Pro

FTO, eller Full Tilt Original, tilbyr samme passform og følelse som Raichle-støvlene fra tidligere år, oppdatert for å tåle dagens strenge krav. Nøyaktig, tett og bevist, dette 99 mm varige skallet har blitt den definitive fristilstøvelen i moderne tid.

Enten det er en enkel sveiv av Micro justerbare spenner eller et involvert boot fit eventyr av en full indre og ytre bagasjeromsform, med Full Tilt Boots har du full kontroll for perfekt passform. Enda bedre er alle tilpasninger oppnåelige uten å endre støvlene permanent.

SHELL:

Fordi hver fot er unik:

Hver FT Boot Shell er varmeformbar. Et varmestøpt skall vil strekke seg og kontureres etter behov for å redusere trykkpunkter og forbedre passformen.

Enhver støvel flex kan endres ved å bytte med en ettermarkedstunge.

Alle kabler og spenner er justerbare for makro og mikro.

LINER:

Tilpasset passform kommer som standard:

Nytt i år Alle vikleforinger har standard innleggssåler som forbedrer passformen. Innersåler kan enkelt fjernes og erstattes med tilpassede innleggssåler for en enda mer presis passform.

Full Tilt Liners er laget med industriledende IntuitionTM-skum, og skaper et perfekt 1: 1: passer til skiløperens føtter og bagasjerom.

LINER KIT:

Et spesialtilpasset sett utviklet for å hjelpe til med montasjer. Settet inkluderer:

Selvklebende skumputene som øker fotvolumet i problematiske områder under foring og / eller skallvarmestøping.

Skumputene kan også brukes til å øke foringstykkelsen og forbedre hælholdet.

IntuitionTM tåhetter.

IntuitionTM strømper.

FUNKSJONER FOR FORSKRIFTER:

Power Wrap:

Et ekstra lag ergonomisk formet EVA er pakket rundt utsiden av den øvre foringen for å øke energioverføring og hestekrefter til skallet.

J Bar:

Et ekstra j-formet skumstykke settes innvendig på begge sider av ankelområdet for dramatisk å øke ankelholdingen, for å holde føttene perfekt på plass for nøyaktig kontroll

Power Wedge:

Rull inn den fremre mager vinkelen med denne avtakbare borrelåspoileren.

Bred tå:

Et tynnere skum brukes foran på linjen for å øke plassen uten å ofre kontrollen for personer med bredere føtter eller som foretrekker litt mer tårom.

IntuitionTM:

Alle bagasjerom er bygget med autentisk IntuitionTM lukket celleskum. Det er kroppsvarme aktivert for å forme 100% til føttene og skjellene under bruk, eller kan øyeblikkelig varmestøpes av en butikk på få minutter for en lett, varm og superkomfortabel passform.

spesifikasjoner:

Shell: Original

Siste bredde: 99mm

Tongue Flex: 6

Flex Rangering: 90

Vekt (g): 1 920

Boot Board: Støtdemper

Såle: Enkel materiell hæl

Spenner: Widetrack

teknologier:

RIBBED TONGUE:

100% ribbestemt tunge muliggjør jevnere, mer naturlig linear flex fra skinn til tå. Tungen bøyer seg som et fleksibelt halm, og slipper aldri bunnen mens den gir jevn rebound. Ikke mer shin bang!

JUSTERBAR FLEX:

Boots flex er vurdert i en enkel skala fra 1 10 (10 = stivest). Bytt en støvle flex ved å bytte tungen. (Konkurransestøvler krever permanent kapping).

LATERAL JUSTERING:

Enkel, presis sidevinkeljustering. Original & sjeleskall: 12mm innflytelsesskall: 3mm

FRAMTID:

Verktøy mindre justering av fremovervinkel. 13 grader, 16 grader og 18 grader

INFINITE PIVOT:

I motsetning til tradisjonelle design, blir mansjetten aldri bak. Den svinger trinnløst fremover med leggen for mindre skjellsforvrengning, ingen skinnsmerter og mer kontroll.

WIDE TRACK BUCKLE:

Slitesterke aluminiumspaker med minimalistisk lett design. Denne justeringsmekanismen er konstruert for å øke presisjonen og holdbarheten mens den opprettholdes, enhånds mikrojustering.

QUICK FIT ™ LINER TECHNOLOGY:

J BAR:

Et ekstra J-formet skumstykke settes innvendig på begge sider av ankelområdet for dramatisk å øke ankelholdingen, for å holde føttene perfekt på plass for nøyaktig kontroll.


Ønsker og kjøpe Full tilt Drop Kick Pro? Ingen videre søking er nødvendig! snowinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Skistøvler modeller. Oppdag våre nye Skiutstyr kampanjer på snowinn. Laget av Full tilt, kommer dette Skistøvler produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Full tilt Drop Kick Pro

Skjønn
Alder
Ferdighetsnivå
Flex index
Produkttype
Bredde
Anbefalt bruk
Vekt
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Rått

-

Fantastiske støvler, og jeg kunne følge levering som var nyttig.

Helstilt støvler

-

Perfekt produkt til lavest mulig pris på nettet!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk