up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Fritschi

Fritschi Vipec Traxion Crampon 115 mm

plus
  • Play videoFritschi Vipec Traxion Crampon 115 mm
  • Fritschi Vipec Traxion Crampon 115 mm

Fritschi Vipec Traxion Crampon 115 mm

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Fritschi Vipec Traxion Crampon 115 mm

Sammen med state of the art bindende systemer, tilbehør som kan håndtere de stadig økende utfordringene og møte svært spesifikke brukerbehov under en rekke forhold er etterspurt.


For skiturer på hard pakket snø i høyfjellsterreng de Diamir TRAXION stegjern er en optimal forbedring av Diamir Safety Pin System.


Basert på vekten optimalisert konstruksjon av høy kvalitet aluminium blad er kuttet og formet med en spesielt utviklet for høy presisjon prosessen.


Kjøp din Fritschi Vipec Traxion Crampon 115 mm til den laveste prisen! I vår nettbutikk for ski, snowinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Skiutstyr til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Fritschi Vipec Traxion Crampon 115 mm. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår ski katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Fritschi Vipec Traxion Crampon 115 mm

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Fritschi vipec rampon traxion

-

tøyler av overlegen kvalitet, virkelig 'enkel og klar til bruk'. koblingssystemet er spektakulært.

Fritschi vipec stegjern traxion 115mm

-

Отличные кошки, отправка, доставка, качество и цена просто супер. Спасибо магазину!

Bare det jeg trengte

-

Bare det jeg trengte.

God butikk

-

Jeg har ikke prøvd katter ennå, men jeg tror alt går bra. Jeg vil notere hastigheten på sending og levering. 3 uker før Norilsk tror jeg - en god indikator. Jeg bestiller denne butikken for andre gang om 2 måneder. Fornøyd! Jeg anbefaler!

Diamir vipec crampon

-

Et kvalitetsprodukt til en god pris

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up