up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Fritschi

Fritschi Axion Crampon

plus
  • Play videoFritschi Axion Crampon
  • Fritschi Axion Crampon

Fritschi Axion Crampon

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Fritschi Axion Crampon

Axion Stegjern


Easy-aktiverings stegjern:


- Solid støtte i bratte skråninger, spesielt på hardpakket snø eller vanskelige traverser betyr både sikkerhet og komfort.


- Akkurat som modeller av Diamir Safety Alubar System, Diamir 12 Eagle, 11 Scout og Freeride Pro, de riktige stegjern tilbyr også en åpenbar funksjonell fordel.
Trend - AXION TECH:


- Med de Axion stegjern, dagene av prekære monterings manøvrer i vanskelig terreng er en saga blott.


- Siden Axion er festet til bindingen før turen starter den er klar til bruk til enhver tid.


- Det kan enkelt aktiveres med en skistav, etter behov, uten å måtte gå ut av bindingen og dermed sikrer solid støtte.


- Det er like enkelt å deaktivere når det ikke lenger er nødvendig.


- Den innovative, effektive metalldelen med tenner gir langt mer støtte, komfort og sikkerhet enn konvensjonelle stegjern.
Diamir Axion stegjern - for ski tour buffs med høyeste krav:


- Sammen med state-of-the-art bindende systemer, tilbehør som kan håndtere den stadig voksende utfordringer og møte svært spesifikke brukerbehov under en rekke forhold er etterspurt.


- For skiturer på hardpakket snø i høyfjellsterreng de Diamir Axion stegjern er en optimal forbedring av Diamir Safety Alubar System. Høy presisjon, vektoptimert blad av høy kvalitet aluminium og støtten fra en roterende mekanisme av high-tech syntetiske materialer er en garanti for optimal funksjon.Axion Stegjern 86/110


Er du interessert i Fritschi Axion Crampon? For øyeblikket er produktene på lager hos snowinn, din nett ski butkk. Hos snowinn vil du finne flere ski produkter fra merket Fritschi. Ikke vent lenger og nyt fra Fritschi Axion Crampon bare bare noen få klikk. Oppdag snowinn sitt brede utvalg av ski støtter nå.

Spesifikasjoner Fritschi Axion Crampon

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Se bra ut!

-

Har ikke brukt dem ennå, men de ser enkle å bruke og ser ut til å fungere veldig bra. Jeg var bekymret for størrelsen fordi skiene mine er 108 mm brede (under foten), men de passer perfekt med noen få mm til overs på hver side. Vet ikke om jeg ville la dem stå på når jeg kjører skikkelig nedoverbakke ... bindinger kan ikke løsne ordentlig, men de vil være enkle å fjerne fra ski. Gleder meg til å prøve.

Ankommet.

-

Fritschi Axion Crampon er ikke lenger tilgjengelig her, og da vennen min ba meg lete etter den, inkludert brukte, fant jeg den på dette nettstedet, bestilte den i hast, og fikk den!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up