`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Fischer

Fischer Carbonlite Skate

  • Fischer Carbonlite Skate
  • Fischer Carbonlite Skate
  • Fischer Carbonlite Skate

Fischer Carbonlite Skate

Produktbeskrivelse Fischer Carbonlite Skate

Perfeksjon på høyeste nivå: Denne lette RACE CODE-modellen er designet spesielt for kvinnens fot. Den nye Carbon Heel Counter har en tettsydd, sikker hælfeste for topp ytelse. Åndbar Triple F membran sikrer føttene varme og tørre.

Tørr, varm og pustende:

Triple F Membrane holder vann og snø fra å komme inn i støvler, samtidig som overflødig varme og fuktighetsdamp kan unnslippe. Klimaet i støvlene forblir varmt og tørt, uansett hva klimaet er ute.

Fischer Fresh:

Alle skiløpere ønsker at deres favoritt støvler skal vare så lenge som mulig og være behagelig å ha på sesongen etter sesongen. Nøkkelkomponenten er Fischer Fresh behandling, noe som reduserer lukt og beskytter innsiden av støvelen for langvarig komfort og bruk.

spesifikasjoner:

Siste i mm: 145

Sole: TURNAMIC® Race Skate

Sohlenflex: stiv

Boot Fit Concept: Race

teknologier:

Carbon Heel Counter:

Hælteller laget av karbonfibre av høy kvalitet. Den holder World Cup Carbon Cuff på den ene siden og gir deg en optimal hælpasning og robust beskyttelse på den andre.

Easy Entry Loops:

Praktiske inngangsløpper og brede åpningsdesign sikrer at støvlene kan settes på / tas av komfortabelt.

Utvidet Fit System:

Det dobbelte innleggssystemet kan optimal tilpasses til voksende føtter. Ekstra plass er opprettet ved å fjerne den ekstra innleggssolen.

Fischer Fresh:

Fischer Fresh gir en slutt på ubehagelige lukt, noe som gir deg varig friskhet inne i langrennsløyfen med en behagelig lukt og følelse inni.

Fischer Speed ​​Lock:

Ny, revolusjonerende hurtiglås med minimal størrelse og vekt. Bare trekk snørebåndet - det er det! Systemet er trygt og pålitelig.

Instep Strap:

Ytterligere ytre feste hvor vristet er (enten med velcro eller ratchet-stropp). Gjør foten enda sikrere og muliggjør bedre strømoverføring.

Lace Cover:

Lace deksler gir ekstra beskyttelse mot snø og våt forhold og gir deg en behagelig varm følelse.

Ladies Race Fit Concept:

Den rette passformen for alle krav. Enten den er formet for den kvinnelige foten med komfort eller race-versjonen, tilpasset foten til unge skiløpere, som oppfyller komfortkravene til alle runder eller for direkte kraftoverføring i racing: Boot Fit Concept med spesielle varer er svaret på alle de ulike behov og morfologier i de ulike forbrukergruppene. s.


Hos snowinn, viser vi alle egenskapene til Fischer Carbonlite Skate. I vår ski butikk kan du finne forskjellige størrelser av Fischer Carbonlite Skate. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av Fischer Carbonlite Skate og dra nytte fra våre andre tilbud av ski utstyr.

Spesifikasjoner Fischer Carbonlite Skate

Skjønn
Alder
Ferdighetsnivå
Produkttype
Anbefalt bruk
Vekt
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Stor

-

Min kone Istanbul veldig glad. Tips topp service.

Fischer karbonlit skøyterbag

-

Jeg fikk disse til min kone som erstatning for noen aldrende Atomic skate boots, og hun elsker dem virkelig. Støtten, snøresystemet og komforten er helt topp. Prisen på Snow Inn er virkelig god også!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk