`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Elan

Elan Delight Prime + ELW 9.0

Elan Delight Prime + ELW 9.0

Elan Delight Prime + ELW 9.0

Elan Delight Prime + ELW 9.0

  • Elan Delight Prime + ELW 9.0
  • Elan Delight Prime + ELW 9.0
  • Elan Delight Prime + ELW 9.0
  • Elan Delight Prime + ELW 9.0
  • Elan Delight Prime + ELW 9.0

Elan Delight Prime + ELW 9.0

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Elan Delight Prime + ELW 9.0

Tenk deg en ski som er like lett som en fjær. Delight QT blir denne drømmen til virkelighet. Det er den letteste ski på planeten, så lett som en damer veske, og har blitt belønnet med den røde prikken og ISPO Award. Det lar skiløpere snu og skjære som en proff. Ultralette materialer tillate oss å redusere vekten dramatisk, og WAVELIGHT teknologi myker flex samtidig etablere god støtte og stabilitet. Nytt for 2015/16 sesongen er Delight skistøvel som er utstyrt med en integrert varmesystem. Den Delight ski og skisko skape de letteste damene ski sett på markedet. The Delight ski & boot sett vant 2015 Plus X Award for kvalitet, design og funksjonalitet.

spesifikasjoner:

Geometri: 126/76/103

Lengde / Radius: 140 (9,5), 146 (10,5), 152 (11,5), 158 (12,6), 166 (14,2)

System / Plate: Hurtig Trick

Teknologi:

WAVELIGHT, Trulite woodcore


Ønsker du og vite hvilken andre relaterte ski produkter Elan har? Hos snowinn, kan du kjøpe alle de nødvendige Bakker artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Elan Delight Prime + ELW 9.0 er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Spesifikasjoner Elan Delight Prime + ELW 9.0

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk