up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dynafit
360

Dynafit Turstøvler Vulcan

Dynafit Turstøvler Vulcan

Dynafit Turstøvler Vulcan

Dynafit Turstøvler Vulcan

Dynafit Turstøvler Vulcan

Dynafit Turstøvler Vulcan

Dynafit Turstøvler Vulcan

Dynafit Turstøvler Vulcan

Dynafit Turstøvler Vulcan

Dynafit Turstøvler Vulcan

plus
 • 360Dynafit Turstøvler Vulcan
 • Play videoDynafit Turstøvler Vulcan
 • Dynafit Turstøvler Vulcan
 • Dynafit Turstøvler Vulcan
 • Dynafit Turstøvler Vulcan
 • Dynafit Turstøvler Vulcan
 • Dynafit Turstøvler Vulcan
 • Dynafit Turstøvler Vulcan
 • Dynafit Turstøvler Vulcan
 • Dynafit Turstøvler Vulcan
 • Dynafit Turstøvler Vulcan
 • Dynafit Turstøvler Vulcan

Dynafit Turstøvler Vulcan

Produktbeskrivelse Dynafit Turstøvler Vulcan

Vulcan er designet for den nye generasjonen av Frikjørere, og gir smidighet i opp- og nedstigning uten kompromiss i hardt lade ytelse.


Vulcan tilbyr uovertruffen downhill ytelse, er stiv nok til å brukes på de mest moderne Freeride ski, gjør foran lean stivhet å være personlig takket være den avtakbare Downhill Booster Tongue, og har presise hæl holding, selv når landing hopp. Alt dette kombinert med smidighet i gå-modus, letthet og nyskapende tekniske løsninger, inkludert Ultra Lock 2.0 spaken og kjøre Spoiler 2.0 den.


I år har vi forbedret design for å gi enda større utfor ytelse, levert gjennom en mer progressiv respons gitt av de nye glassfiber cuff kombinert med Pebax skallet.


Presis ski kontroll hjulpet av Ultra Lock Strap, som sikrer fullstendig nedleggelse og gir rask justering.


Vulcan tilbyr en helt passelig oppsett takket være den justerbare frem mager og flyttbare stoppere i mansjetten, og er kompatibel med alle typer skiturer og freeride bindinger. Den nye Custom Plus liner er helt thermo.


Det vugger foten for å gi presisjon og komfort på samme tid, takket være sin proprietære konstruksjon som benytter tre forskjellige typer skum.


1615g (str 27,5)


SHELL Pebax


CUF / spoiler glassfiber / Pebax


SKI / WA LK ULTRA LOCK SYSTEM 2.0


FORWARD LEAN 15 ° 18 ° + RELEASE FOR WA LKING


UTVALG AV MOTION 60 °


SOLE DYN PRO TOURING


BINDENDE: Dynafit QUICK STEP IN STANDARD TOURING


LINER: CUSTOM PLUS


Myten er fornyet


Enda større progressiv respons og cradling komfort, for å garantere deg full kontroll under de mest ekstreme utforkjøringer og for å gjøre deg i stand til å nærme seg dem i komfort. Vulcan er ideen om et samarbeid med kompromissløse utøvere av kaliber av Eric Hjorleifson, som krever full kontroll og presisjon når ski, samt en lett vekt og gåkomfort, for å nå toppen så raskt som mulig og spare sin energi for de mest ekstreme utforkjøringer.


Vi har ytterligere forbedret cradled støtte fra skikket til å levere presisjon og komfort på samme tid, takket være den nye og ultralett Custom Plus liner, som benytter en kropp kartlegging byggeteknikk. For en enda mer effektiv nedleggelse har vi innført den nye Ultra Lock Strap som, når kombinert med Downhill Booster Tongue, gjør Vulcan en ekte Gratis Touring maskin.


1) ULTRA LOC K SYSTEM 2.0. Den nye artikulert cuff spenne ULTRA LO CK SYSTEM 2.0, som, i forhold til forrige versjon, reduserer lateral ulempe, unhampering overgangen fra SKI å gå-modus og omvendt.


2) KJØRING SPO Iler 2.0. Den bakre spoiler (patent pending) glir inne i mansjetten, slik at den bredeste og glatteste mansjett rotasjon mulig. Når Ultra Lock-systemet er lukket, blir den låst med mansjetten, og bygge en super stiv downhill struktur. Det lindrer også friksjon mellom mansjett og den indre liner, hjelper beholde hælen på plass for bedre gange evne og ingen blemmer. Den nye metall spoiler innsats lar brukeren justere frem lean ved å fjerne eller reassembling to feste torx-skruer.


3) Downhill BOOS TER TON GUE. Legg denne super stiv tunge å forbedre fremover støtte og kjøreegenskaper. Dette vil tillate deg å kjøre noen ski på markedet. Fjern tungen for oppoverbakke, eller for en mykere og mer tilgivende fremover flex.


4) Buckle CAB LES RE TEN tem. Mansjettknapper og sentrale spenne fangstene er utviklet med en unik beholde system som hindrer enhver form for un ønsket utgivelse. Det gjør også un nødvendig noen form for oppspenning tuning på toppen for downhill-modus hvis riktig innstilt ved starten av turen.


5) Ult ra Lock Strap. Ultra Lock Strap garanterer maksimal ytelse fra støvlene, ultra presise ski kontroll samt økt komfort ved å fullstendig eliminere ekstra plass mellom not og skinnebenet, og dermed redusere leggen bash.


6) CEN TRA L 45 ° spennesystem. For denne nye linjen har vi utviklet en ny innovativ sentral spenne som er forankret nøyaktig på shell dreiepunkter.

Det gir maksimal hæl beholde på oppoverbakke og nedoverbakke. Når strammes det også holder mansjetten og skallet komprimert og gjør hele konstruksjonen stivere.


7) QUICK STEP IN INSER T. Den eksklusive patenterte Quick Step In innsats sikrer en 70% forbedring i presisjon når du går inn bindinger.


8) interna L Cuff stoppere. Den nye artikulert cuff spenne ULTRA LO CK SYSTEM 2.0, som, i forhold til forrige versjon, reduserer lateral ulempe, unhampering overgangen fra SKI å gå-modus og omvendt.


9) liner med BO DY MAPP ING CONS TRUCTION. Presisjon og komfort samtidig: kroppen kartlegging byggingen av liner er et resultat av forespørsler fra de mest krevende utøverne. Presisjon og en cradling passer i den bakre delen, takket være bruk av tynnere, men litt tettere materialer. Mykhet og komfort i metatarsal området, for å enkelt tilpasse seg et bredt spekter av foten former. Maksimal komfort rundt tærne.


10) DYN PRO ALPINE SO HLE. Fremragende slitasje og kutt motstand, kombinert med et design utviklet for å gi en naturlig gange bevegelse og utmerket grep, uansett forhold, gjør dette eneste enhet en av de beste resultater enkeltperson enheter i verden av skiturer.


11) for krigs D LEAN INSER T. skru ut skruene og gjenfesting innsatsen 180 ° motsatt, er det mulig å justere frem lean på 3 °.


Velkommen til våre Dynafit Turstøvler Vulcan spesialtilbud! Tenk på snowinn når du ønsker å fornye dine ski materialer. snowinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Dynafit så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Skiutstyr.

Spesifikasjoner Dynafit Turstøvler Vulcan

Ferdighetsnivå
Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Tilfredshet

-

200 g lettere enn dagens støvler Fleksibel bevegelse i klatring Hold pålitelig med en glidende løp, jeg kan nesten ikke vente på skoens sesong som er aktiv i fjellski.

Veldig bra

-

For det første - mansjetter er laget av karbon (de er svarte med karbonmerking på den) som er bra. for det andre - veldig lett, flex 130 (ekte flex rundt 115-120 imho) Jeg har tynne bein, og disse er på strammere side, noe som er bra for meg sammenlignet med nordica strider 130 (som er store volum støvler). å lukke og åpne øvre spenne krever mye styrke å komme inn og ut av støvelen krever litt øvelse. hvis du vil ha lette touring støvler, som kan håndtere nedoverbakke som alpin oppstart er det bare få muligheter. Og dette er definitivt en av dem og på lysere side! (hvis du har beastbindinger, har disse støvlene 2 hull som allerede er boret på hældelen)

Så bra!

-

Veldig fornøyd! Fast shipping. Beste pris! Levert til Russland i 3 uker. Takket være Snowinn team!

Dynafit vulcan

-

Bestill Vare 17/03/17 07/04/17 Har da fått alt på best mulig måte .Dovolen .Sovetuyu denne butikken !!!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up