up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dynafit

Dynafit Turstøvler TLT7 Performance

Dynafit Turstøvler TLT7 Performance

plus
  • 360Dynafit Turstøvler TLT7 Performance
  • Play videoDynafit Turstøvler TLT7 Performance
  • Dynafit Turstøvler TLT7 Performance
  • Dynafit Turstøvler TLT7 Performance

Dynafit Turstøvler TLT7 Performance

Produktbeskrivelse Dynafit Turstøvler TLT7 Performance

Den Climboost! Forbedre oppstigningen hastighet og spare energi til neste nedstigningen.

999g (str 27,5) · 22,5 - 30,5 + 1/2 størrelser

· Top oppstigningen effektivitet · En spenne forvaltning · Snowdynamic konsept

Teknologi

Speed ​​nese

Ultralock 3,0 lukkesystem

Titantex lambda ramme

materialer

Shell: Grilamid® + Titantex fiber

Cuff: Titantex fiber

Spoiler: Grilamid®

SPEED NOSE

Høyere Ascent Efficiency®! Jo kortere toebox og rotasjonspunktet på bindings vedlegget satt lenger bak gjør gå enda mer effektiv. DYNAF IT revolusjonerer igjen forbindelsen etween støvel og binding, fortsetter legenden.

Master trinn

Bare ett klikk - revolusjon skritt inn Tech bindinger. Den patenterte Master Trinn Sett gjør entry enda enklere.

50% lettere inngang! Den patenterte Master Step Insert gir 50 prosent bedre komfort ved innreise i forhold til Quick Step In Sett Tech bindinger. Vi oppnår dette med lengre veilednings sporene som låser på bindende pinner i en halvsirkel ved innreise.

Maksimal last med en DIN Z verdi av 16! The Master Step Insert kommer innebygd i ski boot ved hjelp av en ny produksjonsprosess. Dette vil doble styrken av innsatsen i bagasjerommet og la tunge laster med en super kraftig freeride binding satt til maksimalt DIN utgivelsen verdi på Z16. The Master Trinn Sett danner en enhet med støvelen uten synlige skruer.

Automatisk kompatible med Dynafit Beast Bindinger! En ekstra patent på hælen enheten kan du gå inn i super kraftig DYNAF IT Freeride binding Beast 14 og udyret 16 withou T en Power Sett hæl adapter.

ultralock 3,0 cl osure system

Administrere oppstarts med bare en spenne: mindre spenner betyr redusert vekt, en mer strømlinjeformet, snø dynamisk profil, samt redusert risiko for skader. En dualfunction spenne gjør mansjetten skal åpnes og tourer til overgangen fra ski til å gå modus i en handling og vice versa, samt åpning og lukking av skallet.

Snowdynamic konsepter

BEA ST er den første snøen dynamisk boot. Det har blitt utviklet for å utmerke seg i dyp pudder med minimalt tap av hastighet og for å minimere effekten av uventede konsekvenser for oppstart, som kan forårsake skade på boot komponenter. Støvelen er kompakt profil er fri for sideveis fremspring, mens den mer strømlinjeformet spenne er blitt plassert i en mer sentral stilling, for å redusere luftmotstanden, beskytte komponentene, og sikre effektiv for gjennom snøen. Den bakre arkitektur hindrer også oppbygging av snø og stopper den går inn på baksiden av støvelen.

lambda ramme

Bruken av et ytre skjelett gir sideveis og foran stivhet til strukturen, favoriserer en nøyaktig umiddelbar reaksjon. Samtidig muliggjør dette mykere materialer som skal anvendes i mindre kritiske områder av skallet for å gi forbedret walkability og lette fot inngang og fjerning inn i støvelen.


Ikke vent lenger og kjøpe Dynafit Turstøvler TLT7 Performance! Hos snowinn, alle våre Skistøvler produkter har full produsentgaranti på merket Dynafit. Kjøpe i vår ski butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår ski samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Dynafit Turstøvler TLT7 Performance så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Dynafit Turstøvler TLT7 Performance

Flex index
Ferdighetsnivå
Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Fantastisk skitursko

-

Dette er en fantastisk ultralett turstøvel hvis den passer til foten din. Det er så lett og bevegelsesområdet er så stort at det ikke engang føles som skistøvler!

Størrelse

-

Når det gjelder Dynafit, er mondopoint-størrelse helt enig. Alt som gjenstår er å måle din egen fot nøyaktig.

Tlt tøffel

-

10:00 får sko i posten, pakket, kledd og 10 minutter. senere prøvd ut i bakkene. AS huset sko! Plaget fra tid til annen, tror jeg at jeg hadde glemt å ta på seg sko. Så lett er de :-)

Boots for skitur tlt7

-

Komfortabel, lett, stiv. Original Buckley. Hard 5

Dynafit

-

Superb sko, komfortabel og passer som hånd i hanske. Leveringsservice på toppen, møte tidsfrister, og ha gode ferdigheter. Bravo og teamet og de beste ønsker for 2017

Utviklingen av tlt støvler

-

De er endelig bredere og mer komfortabel, perfekt forhold mellom vekt og ytelse

Dynafit tlt 7

-

En sublime boot, lett, passer som hånd i hanske og svært godt utført. Dynafit har blitt overvunnet

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up