`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Dynafit

Dynafit Speed 20L

Dynafit Speed 20L

  • Dynafit Speed 20L
  • Dynafit Speed 20L
  • Dynafit Speed 20L
  • Dynafit Speed 20L

Dynafit Speed 20L

Produktbeskrivelse Dynafit Speed 20L

Speed 20L er en Dynafit sportsbag for voksne som anbefales for fjellski . Strukturen til denne modellen har et hovedrom for å holde dine personlige ting trygt. Den maksimale kapasiteten varierer fra 11 til 20 liter.

Strukturen til sportsryggsekken er anatomisk; stroppene er pustende for å avgi varme på skuldrene. I bakområdet har den et nettpanel som forbedrer luftsirkulasjonen mot det indre. Andre funksjoner den har er brystbåndsremmen du kan justere i henhold til dine behov for å forbedre effektiviteten til hver tur.

For ekstra komfort kan du demontere løkkene, krokene og flaskeholdersystemet, slik at du kan bruke et hydratiseringssystem som er tilpasset dine individuelle behov som idrettsutøver. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger.

Speed Touring ryggsekk med 20 liter og kun 360 gram Videreutvikling av etterfølgeren RC 20.

Som en oppdatering til den tidligere modellen har denne Speed 20 Pack fått enda flere tekniske funksjoner for å øke hastigheten.

Den pustende stroppen, et bakpanelsystem med luftmaske og den høydejusterbare brystbenet gir super behagelig slit selv med intens aktivitet.

Med et volum på 20 liter har 360 gram lett Dynafit Speed Touring Pack god plass i hovedrommet og i separate rom for sikkerhetsutstyr.

Med ekstern isakshastighetsfeste og hjelmbæreanlegg samt et avtagbart skifesteanlegg, er Speed 20 en pålitelig partner for krevende fjell- og skiturer.Med Dynafit Speed 20L, det garanterer det beste ski utstyr. I tillegg til snowinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din ski butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Dynafit. Vårt team av ski eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Bagger og sekker tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Dynafit Speed 20L

Skjønn
Alder
Struktur
Kapasitet
veske funksjoner
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Ryggsekk

-

Ideell for bestigninger og avkjørsler til fjellet

Topp

-

Veldig bra, veldig funksjonell. komfortabel

Dynafit-hastighet 20

-

Koblingssystem er raskt og enkelt. Jeg liker lomme til stegjern. Ekstra lomme med krok-og-sløyfe er perfekt for en våt skifte av klær eller stegjern, siden den er atskilt fra hovedrommet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk