up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dynafit

Dynafit Liner Neo PX CP

Dynafit Liner Neo PX CP

plus
  • Play videoDynafit Liner Neo PX CP
  • Dynafit Liner Neo PX CP
  • Dynafit Liner Neo PX CP

Dynafit Liner Neo PX CP

Produktbeskrivelse Dynafit Liner Neo PX CP

Enten du er en konkurranse utøver jakt etter maksimal ytelse i opp-og nedstigning, eller et eventyr tourer tilbringe lange dager stigende alpine toppene, er avgjørende komfort og sikkerhet som super nøyaktig passform sørger for å unngå risikoen for blemmer eller smertefulle trykkpunkter .


Gjennom årene har vi på Dynafit finpusset vår kunnskap og erfaring innen materialteknologi og bygging av liners og ledet an i state ofthe art montering, som kulminerte i etableringen av tre forskjellige typer passer basert på de ulike behovene til brukeren, klassifiseres på grunnlag av nivået for termoforming av foringen, vekten og den ønskede ytelse.


Passer alle NEO, VULCAN, ONE, MERCURY


Hos snowinn, viser vi alle egenskapene til Dynafit Liner Neo PX CP. I vår ski butikk kan du finne forskjellige størrelser av Dynafit Liner Neo PX CP. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av Dynafit Liner Neo PX CP og dra nytte fra våre andre tilbud av ski utstyr.

Spesifikasjoner Dynafit Liner Neo PX CP

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Et ideelt produkt!

-

Spektakulært produkt kompatibelt med tlt7 2014!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up