`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Dynafit

Dynafit Free 32L

  • Dynafit Free 32L
  • Dynafit Free 32L
  • Dynafit Free 32L

Dynafit Free 32L

Produktbeskrivelse Dynafit Free 32L

Free 32L er en Dynafit sportsryggsekk som du kan transportere alle sportsgjenstander under din tur inn i fjellet. Denne modellen inkluderer nye funksjoner.

Blant de nye modellene som er inkludert, er den diagonale skioppbevaringen, samt muligheten for å feste skiene på siden av Dynafit-vesken .

Denne modellen har et anatomisk design som tilpasser seg skiløperens form. På denne måten er ryggbeskyttelse garantert. Innenfor de forskjellige rommene du finner, skiller det seg ut et drikkekompatibelt system, så vel som en flaskeholder og en justerbar brystbelte etter dine behov.

Ny fra og med 2019 20 i vår GRATIS Touring-kategori er denne 32l-ryggsekken. Med en vekt på bare 940g er den en ekte lettvekt til tross for sine mange funksjoner. Denne pakken har muligheten til å feste ski på siden av pakken i tillegg til et diagonalt skiutstyr. Snittet er anatomisk korrekt og vil passe til skiturer, så selv lange turer er garantert behagelige og enkle på baksiden. Flere rom, hjelm og isøksefester er bare noen av de tekniske detaljene. Denne pakken er også kompatibel med fuktighetsreservoar, og har en avtakbar flaskeholder, et eget rom for en spade og sonde, samt en justerbar brystrem.


Egenskaper:

Anatomisk snitt for tett passform
Hjelmfeste
Polstrede kummer
Sikkerhetsboks
Side ski vedlegg
Vanntett lomme
Avtakbart skibæresystem
Drikkesystemet er kompatibelt
Høydejusterbar brystrem
Isaksefiksering
Avtakbart ryggsats
Flyttbar flaskeholder
Sikkerhetsutstyr


Spesifikasjoner:

Volum: 32 l
Vekt: 940 G


Hos snowinn, viser vi alle egenskapene til Dynafit Free 32L. I vår ski butikk kan du finne forskjellige størrelser av Dynafit Free 32L. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av Dynafit Free 32L og dra nytte fra våre andre tilbud av ski utstyr.

Spesifikasjoner Dynafit Free 32L

Skjønn
Alder
Struktur
Kapasitet
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig komplett

-

For øyeblikket må jeg teste det i snøen, men det er veldig godt oppdelt. Lomme for spade, sonde, arva og kniver og passer til noe annet. I sikkerhetslommen passer et par stegjern akkurat, det gir ikke å legge selene som i andre. Rygglommen har glidelås og er klumpete så vel som den øvre, begge veldig tilgjengelige. Den har hjelmholder, isøksholder og skiene kan bæres diagonalt og rett. Det passer veldig bra selv om beltet er litt løst hvis du er tynn, selv om skiklær vil gjøre meg tøffere. Den har frontlomme til skinnene. Veldig komplett og veldig god passform i hjemmetester.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk