up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Dainese

Dainese Flexagon Kid

Dainese Flexagon Kid

plus
  • Play videoDainese Flexagon Kid
  • Dainese Flexagon Kid
  • Dainese Flexagon Kid

Dainese Flexagon Kid

Produktbeskrivelse Dainese Flexagon Kid

Flexagon omdefinerer standardene for beskyttelseskomfort med sin innovative konstruksjonsteknologi. Den eksepsjonelle fleksibiliteten er hjulpet av overlappende lag Crash Absorb® memory retention skum som beveger seg uavhengig av hverandre, og følger

kroppens anatomi. Det ergonomiske mønsteret av sekskantformede myke pads gir komfort og maksimal bevegelsesfrihet (6 sider, mobilitet på 30 ° 90 ° og 150 ° aksene) sammen med effektiv beskyttelse.

Egenskaper:

Justerbare skulderstropper

Justerbar linning

spesifikasjoner:

Crash Absorber mykt minne skum

Jersey Hole svært pustende

løp motstandsdyktig mesh

Beskyttelse:

Flexagon Technology backbeskytter


Kjenner du alle funksjonene til Dainese Flexagon Kid? Hos snowinn velger vi ski artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Beskyttelse artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Kropps beskyttelse kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Dainese er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av ski ekspertene!

Spesifikasjoner Dainese Flexagon Kid

Farge
Skjønn
Produkttype
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Ideell

-

Produser ideell, som beskytter og ikke plager mobiliteten.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up