up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Columbia
360

Columbia Snø Støvler Rope Tow III WP

Columbia Snø Støvler Rope Tow III WP

Columbia Snø Støvler Rope Tow III WP

plus
  • 360Columbia Snø Støvler Rope Tow III WP
  • Play videoColumbia Snø Støvler Rope Tow III WP
  • Columbia Snø Støvler Rope Tow III WP
  • Columbia Snø Støvler Rope Tow III WP
  • Columbia Snø Støvler Rope Tow III WP

Columbia Snø Støvler Rope Tow III WP

Produktbeskrivelse Columbia Snø Støvler Rope Tow III WP

Barnas fjellklaterstøvler , Rope Tow III Waterproof, lar dem nå de mest kompliserte destinasjonene. Columbia fottøyet er dekket på utsiden av et tillegg av skinn og tekstil for holdbarhet.

Innenfor dempingsystemet inkluderer turskoene et polstret Techlite-lag på mellomsålen som gir tilstrekkelig støtdemping og som også favoriserer retur av energi etter hvert trinn. Føttene dine vil aldri føle seg kalde, fordi den inkluderer en isolasjonsprosess som holder området varmt.

En av nyhetene med dette sportskomplementet er at det inneholder elastiske lisser for lukking. Det er ikke lenger upraktisk å ransitere på regnfulle stier eller med en stor tilstedeværelse av vann, det vanntette laget holder dem tørre og friske. Sålen til denne skoen er laget av høy slitasje gummi med Omni Grip-elementet som forhindrer deg i å etterlate merker og gir deg ønsket trekkraft. Den perfekte snø boot for barn som kombinerer isolert varme og lett beskyttelse for alle vinteraktivitet. Den bungee snøring system gjør dem til et lett på, lett av støvelen, best for barn som er inn og ut mye under snøen dagene.Spesifikasjoner:


Vanntett PU belagt lær og syntetisk nylon øvre

Bungee blonder lukkesystem

200g isolasjon

Rangert 25F / 32C

Vanntett søm forseglet konstruksjon

Techlite lettvekts fleksibelt skall

Omni Grip sverte trekkraft gummi yttersåle

ImportertSpesifikasjoner:


ØVRE: Kombinasjon semsket skinn, mesh, og PU

Yttersåle: GummiTeknologi:


Techlite: Demping mellomsåle

OMNI GRIP: Avansert Traction


Columbia Snø Støvler Rope Tow III WP er det perfekte produktet for å nå dine ski mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte After-ski produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Barnesko produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på snowinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Columbia som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Columbia Snø Støvler Rope Tow III WP

Farge
Funksjoner

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up