up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Columbia

Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat

Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat

Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat

Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat

Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat

Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat

Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat

Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat

plus
  • 360Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Play videoColumbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat

Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat

Heavenly Shorty Omni Heat er vanntette støvler for kvinner . Denne modellen er designet for vintersesonger. Høyden på stokk i denne versjonen er gjennomsnittlig. Lukkingen er den tradisjonelle med lisser.

Det kalde fottøyet kombinerer 200 gram isolasjon og termisk flexfôr for å bevare kroppstemperaturen din, til tross for lave utetemperaturer. Inkluder fôr i nakke og tunge for holdbarhet av modellen.

Mellomsålen inkluderer en anatomisk innersåle som passer til foten din, noe som forbedrer komforten under fotovergangen. Sålen til denne vinterskoen er laget av gummi med Omni Grip-elementet av merket som holder deg stabil, forhindrer skrens og etterlater merker på de forskjellige overflatene. Finnes i en rekke størrelser og farger. Den super lux, helskinn versjon av vårt elegant og varm Heavenly Shorty, slår denne vanntett kvinners ankel boot hoder på snødekte vintergater og holder deg varmere lenger med vår patenterte varmereflekterende fôr. Designet for å gå fra dag til natt, holder dette snøring boot deg stilige og beskyttet med full isolasjon, en Omni Tech vanntett pustende membran, og en rik lær øvre avsluttet med fuskepels trim.

Egenskaper:

Myk og rik vanntett lær øvre

tekstil webbing

Metal nagler og aglets

Faux pels krage og tunge fôr

Omni Tech ™ vanntett pustende tapet membran bootie konstruksjon

spesifikasjoner:

200g isolasjon

Nominell 25F / 32C

Omni Heat ™ reflekterende fôr

Flyttbare formet PU fotseng

Omni Grip ™ sverte trekkraft yttersåle

Teknologi:

Omni Heat ™ Refleks: Thermal Reflective Warmth

Omni Tech ™: Vanntett. Pustende. Garantert.

OMNI Grip®: Avansert Traction


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med snowinn, nettbutikken som spesialiserer seg på ski materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Aprés-ski produkter av Columbia. Forespørr ski produktene som er oppført som Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Columbia Snø Støvler Heavenly Shorty Omni-Heat

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Liten størrelse

-

Veldig behagelige sko. Ikke for stort for afterski. Jeg tror jeg vil kull dem selv om det ikke er snø! De passer små: Jeg tok en størrelse større enn min vanlige størrelse.

Columbia støvler

-

Nydelig støvel! Jeg bestiller en 38,5 (jeg bruker vanligvis en 38), og den var litt liten for meg, jeg liker skoene mine med plass til tykke sokker. Med 38,5 bruker jeg bare en tynn sokk, og den er nok til å holde føttene varme. Så mitt råd til deg denne bestillingen er 1 størrelse større.

Anmeldelse

-

veldig behagelig og varm

God kvalitet

-

Veldig bra med varmt og veldig behagelig

Veldig behagelig

-

Det første tipset er å velge en størrelse som er større enn vanlig. Bagasjerommet er veldig behagelig og varm. Jeg har ennå ikke utført vanntester for å evaluere impermeabiliteten.

Columbia himmelske shorty støvler

-

Mottatte støvler i en godt pakket eske. Leveringsdato var som angitt. Støvlene er godt laget og passer meg veldig godt og er veldig komfortable da jeg prøvde dem på. Jeg fikk dem til en veldig god pris fra Trekkinn. Er veldig glad generelt.

Columbia himmelske shorty omni varme damestøvler

-

Jeg har lest så mange ugunstige anmeldelser på flere vurderingsnettsteder. Dette får meg til å lure på om jeg skal legge inn en bestilling. Som ordtaket sier “ingen smerter ingen gevinst”, så jeg prøvde det og la inn min første ordre, men det stoppet ikke der. I går mottok jeg Columbia-støvlene mine som den fjerde bestillingen til Singapore. Hver gang jeg bestilte, fikk jeg en e-post for å varsle meg om at den ble sendt og fakturert. Jeg fulgte sporingssystemet som ga, som ga en nøyaktig redegjørelse for hvor varen var, og levering tok omtrent 10 dager fra den ble sendt. Alle varene var pent og nøye pakket og plassert i en eske i hver bestilling og størrelsen var som angitt i størrelseskartet. Jeg er veldig fornøyd med Columbia-støvlene. Jeg kjøpte den med ytterligere 15% rabatt, noe som er mye billigere enn jeg kunne kjøpe i Singapore. Takk, Trekkinn, og ønsker deg masse hell for ytterligere gode anmeldelser. For øvrig er jeg ikke deres ansatt!

Veldig varmt

-

Rask forsendelse og tidligere enn forventet. Jeg kjøpte et halvt tall mer enn vanlig og passet godt. De holder foten varm, selv i lukkede omgivelser. Jeg vil bruke dem bare i tilfelle lave temperaturer. Anbefales som uformell etter-ski.

Veldig fine støvler

-

Jeg er veldig fornøyd med støvlene. Jeg bestilte en størrelse større, og den passer perfekt. Jeg hadde dem på seg i regnet og føttene mine var tørre og varme. Det eneste jeg har lagt merke til er at de ikke har et godt grep, jeg syntes det var veldig glatt på overflater som jeg har gått før og aldri har hatt noen problemer.

Columbia himmelsk shorty omni varme

-

Støvlene er komfortable og har liten vekt og kjøpte halv størrelse større enn min vanlige skostørrelse

Anmeldelse

-

Skoene er av høy kvalitet og ser absolutt frem til å kjøpe et nytt par til min yngre datter

Vakre støvler !!

-

Jeg er VELDIG fornøyd med disse støvlene og servicen fra SnowInn. Støvlene er lette, komfortable og i størrelse. Kjøper litt mer for andre familiemedlemmer !!

Super komfortable støvler

-

Jeg liker veldig godt støvlene! De er superkomfortable. Jeg kjøpte en størrelse større enn min vanlige skostørrelse. Måtte returnere et tidligere par i min størrelse, da de var for små.

God!

-

Rask leveranse!

Elsker de nye støvlene mine.

-

Jeg elsker absolutt de nye Columbia Heavenly Shorty Omni Heat-støvlene mine. I det øyeblikket de ankom, og jeg satte dem på beina, ble jeg vunnet for alltid. De er så behagelige å ha på seg hele dagen, selv den første dagen. Støvlene er varme og koselige og holdt føttene mine tørre. Jeg fulgte mange anmeldelser-anbefalinger og bestilte en størrelse større og definitivt glad for at jeg gjorde det, da de ellers ville vært for stramme. Jeg kan anbefale disse støvlene på det varmeste.

Vakker og komfortabel

-

Vakker støvel, superpakket, ankom innenfor den fastsatte fristen, og prisen er utmerket sammenlignet med de samme støvlene som er solgt i Brasil, nummereringen jeg kjøpte ved å måle foten min i henhold til retningslinjen, vurder alltid litt høyere pga. tykke sokker !!

Anmeldelse

-

Fikk disse flotte parene som passer perfekt. Og effektiv levering! Få flere par fra Snowinn

Absolutt elsket disse for vinteren

-

Jeg elsker disse skoene. Jeg bærer dem i regnet og hadde dem i snøen. Veldig behagelig og varm. Flott for å gå i snøen.

Elogiu

-

Vakre støvler. Jeg vil kjøpe og jeg ønsker å motta en rabattkupong

Komfortabelt og varmt

-

Alt veldig bra, utmerket kvalitet, selv om størrelsen jeg er litt liten, for å være Columbia, men de kan brukes siden de var bare.

Andre par

-

Dette er mitt andre par støvler som kjøper fra Tradeinn. Mye billigere. Veldig fornøyd. Bestill en størrelse opp.

Fornøyd

-

Veldig fornøyd med kvaliteten på disse skoene. Kjøpte et annet par til min datter

Veldig takknemlig

-

Perfekt støvler. Veldig fornøyd med bestillingen. Det var raskt og klart. Nøyaktig størrelse diagram !!! Takk så mye!!!

En 10 i alt

-

I tillegg til gratulerer trekkinn alt med hensyn til frakt, retur osv. Fordi de jobber veldig bra, alt er perfekt, støvlene er som de beskriver det og er sett på bildene, de er komfortable, varme og lette, veldig fornøyd med kjøpet på alle måter

Columbia shorty omni-heat støvler

-

Veldig fornøyd med kjøpet, lett og behagelig. Den eneste angrepet er valgt en større størrelse. Skulle jeg velge 1 størrelse mindre vil være perfekt.

Vurdering

-

Perfekt fra A - Z

Calentitos

-

Stor. Min datter var, prøve dem på og bestemmer seg for å beholde dem. Veldig behagelig.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up