`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Columbia

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Columbia Heavenly Omni Heat

Heavenly Omni Heat er en vanntett støvel for kvinner. Denne modellen laget av Columbia holder deg varm takket være den vanntette konstruksjonen som forhindrer at regn og fuktighet kommer inn. I tillegg inkluderer det merkets varmereflekterende teknologi som favoriserer og bevarer kroppsvarme.

Lukkingen av disse snøstøvlene inkluderer tekstildetaljer, og lukkingen er den tradisjonelle med lisser. Designet er høystokk for å generere mer beskyttelse. Det inkluderer syntetisk hår på tungen og nakken. Innvendig oppfatter du en stor komfort ved foten fordi den anatomiske PU-innersålen gir den større komfort gjennom hele overgangen.

Sålen i gummi er slitesterk og har Omni Grip-teknologien fra merket som favoriserer trekkraft, holder deg stabil og forhindrer deg fra å etterlate merker på de forskjellige overflatene. I den øvre parea har den metallbeslag og nagler for holdbarhet av modellen.

Denne vanntette damestøvlen vender hodet på snørike vintergater og holder deg varm med vårt patenterte termiske refleksfor.

Egenskaper:

Omni Tech ™ vanntett, pustende sømforseglet membran bootie konstruksjon

Vanntett vevd syntetisk tekstil

Tekstilbånd

Metallnagler og aglets

Faux pels krage og tungefôr

Nominell 25F / 32C

Omni Heat ™ reflekterende fôr

Avtakbar konturert PU-fotbed

Omni Grip ™ trekkgummi som ikke er merket

spesifikasjoner:

Vekt: 13,8 oz / 390g

200g isolasjon

Øvre: Syntetisk

Mellomsåle: PU fotbed

Yttersåle: Omni Grip ™ gummi

teknologier:

Omni Heat ™ Refleks:

Pustende materiale med små sølvprikker som reflekterer kroppsvarmen.


Columbia Heavenly Omni Heat er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos snowinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Columbia Heavenly Omni Heat har den offensielle garanten av merket Columbia. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Damesko katalog og Aprés-ski kategori.

Spesifikasjoner Columbia Heavenly Omni Heat

Skjønn
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (13)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Så behagelig

-

Jeg elsker disse støvlene. De er utrolig komfortable som å ha komfortable tøfler, og de ser bra ut. Jeg kjøpte en halv størrelse opp som var nok, da du ikke ville trenge tykke sokker fordi de er så varme. Veldig glad!!

Harika

-

Ürün gerçekten harika. Normalde 38 numara giyerdim bunda 39 numara tam oldu

Elsker disse støvlene!

-

Jeg har virkelig kalde føtter, hele tiden, og jeg ELSKER disse støvlene. Jeg bestilte en full størrelse og de passet godt. Hvis jeg skulle bruke fluffy sokker med disse, hadde jeg faktisk behov for to størrelser da føttene mine er brede. Disse støvlene er varme og lette - og de kom i løpet av et par uker - så jeg er superfornøyd!

Gode støvler

-

Veldig fine og varme støvler

Afterski av dyktighet

-

Utmerket produkt, trofast mot det det lover, vanntett og varmt, og super stilig. Merk at størrelsen er liten, jeg anbefaler å be om et nummer ovenfor.

Mega støvler !!

-

Støvler SUPER !! Lett, varmt, ser bra ut, veldig behagelig. Størrelsen samsvarer med som skrevet i det dimensjonale rutenettet. Spør om sending! Før Kherson om 3 uker, til tross for at det lå 5 dager ved tollene i Kiev! Jeg ANBEFALER selgeren !! Takk for arbeidet ditt !!!

Pen og lett

-

Disse støvlene er pene og komfortable og lette. Jeg må også legge til at størrelsene er små. Jeg vil fortsatt oppbevare dem til bruk i ekstra sko når det ikke er for kaldt eller når jeg ofte må inn og forlate huset. Jeg føler at jeg bruker tøfler! De vil også være ideelle for trugeturer.

Himmelsk!

-

Har ikke prøvd ute ennå, så kan ikke kommentere grep eller vanntetthet. Men supervarm og fluffy! Jeg er en smal størrelse 4 og prøvde disse i en 4, for stram i foten. Men de 5 er perfekte, så som alle andre sier, bestiller en full størrelse opp, og de vil være fine.

Utmerket støvler

-

Jeg er så glad jeg har bestilt denne støvlene! Det ser flott ut og veldig behagelig ... Bestill 1 størrelse opp som meg,'cous sin smale form

Super varme og komfortable, men små til størrelse

-

Den hermetiske himmelske støvlene er super varm, lett og behagelig. Men jeg måtte returnere dem som de var småpasne. Jeg er vanligvis en størrelse US6.5. Jeg bestilte US7, men det var lite rom med tynne sokker. Jeg ville gå full størrelse opp.

Utmerket

-

Utmerket i alt

Nydelige støvler

-

Nydelige støvler varme og ser bra ut også

Nydelige støvler

-

Virkelig liker disse støvlene veldig varmt og ser bra også

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk