up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Columbia

Columbia Bukser Ice Slope II

Columbia Bukser Ice Slope II

plus
  • Play videoColumbia Bukser Ice Slope II
  • Columbia Bukser Ice Slope II
  • Columbia Bukser Ice Slope II

Columbia Bukser Ice Slope II

Produktbeskrivelse Columbia Bukser Ice Slope II

Disse vannavvisende, isolerte buksene er ideelle for å holde deg varme i kalde omgivelser, og har en justerbar midje og vårt Outgrown ™ -system, slik at du kan justere lengden for å følge med uunngåelige vekstspor. De innvendige bengangene og forsterkede mansjettbeskyttelsene gir ekstra beskyttelse og holdbarhet.

Alle ski produktene i kategorien Bukser har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos snowinn kan du finne en full katalog over Barneklær produkter fra Columbia. Prisene på Columbia Bukser Ice Slope II er 37.49 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Columbia Bukser Ice Slope II

Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up