up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

CMP

CMP Vest

plus
  • Play videoCMP Vest
  • CMP Vest

CMP Vest

Produktbeskrivelse CMP Vest

Vest er en CMP herrevest som beskytter deg mot lave temperaturer på grunn av designet. Dens termiske ytelse forhindrer kalde vindkast fra å komme i kontakt med huden din.

Dens konstruksjon inkluderer tre lag som motstår vind og vann, og forhindrer at begge elementene kommer i kontakt med huden din. Du vil oppdage at konstruksjonen garanterer pusteevnen som er nødvendig for å holde huden svettefri.

På fronten har sportsklærne en full glidelås som glir gjennom avtrekkeren for å åpne og lukke. For å holde eiendelene dine trygge har den lommer på sidene og en liten på brystet med glidelås. Denne modellen inkluderer ikke hette. Tilgjengelig i en rekke størrelser og farger.

Denne softshell-plagget tilfredsstiller alle behovene til de som vil ha det utendørs takket være stoffets trelagsstruktur, som er vindbestandig og vanntett (WP 7.000), og sikrer samtidig åndbarhet (MVP 1000 ) takket være den spesielle termiske, mikroporøse layeringen av Clima Protect.

I tillegg er det fleeceinnvendt som holder deg varm og gjør stoffet mykt og behagelig på huden.Oppdag CMP Vest på lager og til best pris. Besøk snowinn, din nettbutikk med ski utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din CMP Vest nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner CMP Vest

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Beste

-

Det er et godt produkt.

Kvalitetsprodukt

-

Denne vesten har god kvalitet. Overflaten og stoffet er like bra som andre dyrere gjenstander jeg har eid. Jeg fant størrelsesanbefalingen litt på den store størrelsen. Den passer, men er ikke montert.

Vakkert produkt

-

Ærlig dømmer fra prisen jeg forventer ikke en gilet så varm og godt ferdig. Veldig praktisk, på mindre enn 15 dager brukte jeg det ofte både i utflukt og å holde det varmt under snøfallene på begynnelsen av året i byen.

Cmp softshell vest vest

-

God hyggelig og billig. Gode ​​vindfang, flott design

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter flecha

clouse menu Lukk
up up