up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

CMP

CMP Pants

plus
  • 360CMP Pants
  • Play videoCMP Pants
  • CMP Pants

CMP Pants

Produktbeskrivelse CMP Pants

Pants Pants er en lang vinterbukse for menn CMP laget med mikropore for å tillate tilstrekkelig ventilasjon og holde huden tørr, effektivt eliminere svette. Den inkluderer også elastisk stoff som fremmer bevegelsesfrihet.

Vinterbekledningen for menn inkluderer Clima Protect-teknologi som, gjennom sine fibre kombinert med de forseglede sømmene, inneholder fuktighet i det ytre området. På toppen inkluderer versjonen avtagbare stropper.

Strukturen til dette herretøyet har et justerbart belte som gir bedre tilpasningsevne til kroppen din og leddede knær som forhindrer skader. For større slitestyrke på plagget har det forsterkninger rundt anklene. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger

Disse salopetter laget av stretch stoff er sporty og dynamisk.

Clima Protect-teknologien, et spesielt termisk mikroporag lagt inn mellom stoffene, gir topp beskyttelse mot vind og vann.

Materialene som brukes, sikrer at salopettene er et kvalitets- og slitesterkt stykke klær, mens stretch-stoffet gir deg en fantastisk bevegelsesfrihet.

Andre standout-funksjoner inkluderer:

tapet sømmer, snø gaiters, et justerbart belte, avtagbare stropper, ledd knær og beskyttende forsterkninger rundt anklene.Ikke vent lenger og kjøp CMP Pants. For annen informasjon om egenskapene til CMP Pants kan du komme i kontakt med snowinn gjennom vår kontakt side. snowinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Herreklær for ski og annen fritidsaktivitet . Vår Herreklær vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Bukser artikler.

Spesifikasjoner CMP Pants

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up