up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

CMP
360

CMP Pants

plus
  • 360CMP Pants
  • Play videoCMP Pants
  • CMP Pants

CMP Pants

Produktbeskrivelse CMP Pants

Pants Pants er en lang vinterbukse for menn CMP laget med mikropore for å tillate tilstrekkelig ventilasjon og holde huden tørr, effektivt eliminere svette. Den inkluderer også elastisk stoff som fremmer bevegelsesfrihet.

Vinterbekledningen for menn inkluderer Clima Protect-teknologi som, gjennom sine fibre kombinert med de forseglede sømmene, inneholder fuktighet i det ytre området. På toppen inkluderer versjonen avtagbare stropper.

Strukturen til dette herretøyet har et justerbart belte som gir bedre tilpasningsevne til kroppen din og leddede knær som forhindrer skader. For større slitestyrke på plagget har det forsterkninger rundt anklene. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger

Denne stretch softshell buksen er ideell for friluft både vinter og sommer.

Det gir beskyttelse mot vann og vind (WP 7.000) mens det indre laget sikrer en fin berøring på huden.Akkurat nå, CMP Pants er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos snowinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Herreklær katalog og særlig i vår Bukser kategori. Vi har en rekke Bukser som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner CMP Pants

Årstid
Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

A 10!

-

Fantastisk! Komfortabelt og lett, materialet av veldig god kvalitet

Kvalitet - uslåelig pris

-

Veldig bra produkt Liten størrelse. Vi måtte ta en størrelse mer enn vanlig. Veldig hyggelig og lijeros.

Cmp bukser

-

Herlige bukser. De viste seg godt i regn og kald. Dette er den andre bestilt av meg, de er for paven.

Bukser cmp bukser

-

Nydelige varer !!! Nøyaktig hva jeg lette etter. Kontrollert i regnet og i kaldt vær. Vann passerer ikke og varmes. Bestilte en mer for paven.

Cmp softshell bukser

-

Veldig bra materiale ...

Cmp softshell bukser

-

Hyggelige bukser for kaldt værforhold ...

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up