`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

CMP

CMP Knitted Pullover Waterproof/B.gesso/Lacca

  • CMP Knitted Pullover Waterproof/B.gesso/Lacca
  • CMP Knitted Pullover Waterproof/B.gesso/Lacca

CMP Knitted Pullover Waterproof/B.gesso/Lacca

Produktbeskrivelse CMP Knitted Pullover Waterproof/B.gesso/Lacca

Høyribbet krage og halv genser med glidelås, som skiller seg ut for sin spesielle norske mønsterprosessering og for polyesterfôret som gjør det vindtett.

Dette plagget produseres helt i våre egne fabrikker, og er Oeko Tex® Standard 100-sertifisert, noe som garanterer maksimal oppmerksomhet mot bruk av bare materialer og fargestoffer som ikke er forurensende for miljøet og giftige for personen.

Teflonbehandlet, som holder egenskapene til plagget intakt over tid.


Hvis du er interessert i CMP Knitted Pullover Waterproof/B.gesso/Lacca, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Dameklær produktnavnet fra merket CMP har den høyeste produksjon skvaliten. CMP designer eksklusive ski produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din CMP Knitted Pullover Waterproof/B.gesso/Lacca idag!

Spesifikasjoner CMP Knitted Pullover Waterproof/B.gesso/Lacca

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk