up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

CMP

CMP Jakke Zip Hood

plus
  • Play videoCMP Jakke Zip Hood
  • CMP Jakke Zip Hood

CMP Jakke Zip Hood

Produktbeskrivelse CMP Jakke Zip Hood

Jacket Fix Hood er et CMP-fleecefôr for menn laget av 100% polyester, et materiale som gir den større holdbarhet og motstand mot ytre forhold.

Herreklærne har full glidelås som glir gjennom avtrekkeren for å åpne og lukke plagget. For hodebeskyttelse har den hette.

På sidene har CMP sportsklær to lommer med glidelås for å beskytte dine personlige gjenstander. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger.

Denne softshell-plagget tilfredsstiller alle behovene til de som vil ha det utendørs takket være stoffets trelagsstruktur, som er vindbestandig og vanntett (WP 7.000), og sikrer samtidig åndbarhet (MVP 1000 ) takket være den spesielle termiske, mikroporøse layeringen av Clima Protect.

I tillegg er det fleeceinnvendt som holder deg varm og gjør stoffet mykt og behagelig på huden.Finn ut CMP Jakke Zip Hood på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Herreklær salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Jakker produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos snowinn.

Spesifikasjoner CMP Jakke Zip Hood

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Cmp jakke med glidelås

-

Flott produkt, det er ikke første gang jeg kjøper merkevaren CMP, jeg føler meg bra med det, god priskvalitet, pakken kom en dag senere enn leveringsdatoene, men det er helt fint. Jeg vil kjøpe fra deg igjen.

Flink!

-

God kvalitet! Kachestvo super. firma!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up