up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

CMP

CMP Jakke Zip Hood

plus
  • Play videoCMP Jakke Zip Hood
  • CMP Jakke Zip Hood

CMP Jakke Zip Hood

Produktbeskrivelse CMP Jakke Zip Hood

Denne softshell-plagget tilfredsstiller behovene til de som ønsker å nyte utendørs takket være stoffets trelagsstruktur, som er vindbestandig og vannavstøtende (WP 7.000), og samtidig sikrer en viss åndbarhet (MVP 1000) takket være den spesielle termiske, mikroporøse lagringen av Clima Protect.

I tillegg er det fleeceinnvendt som holder deg varm og gjør stoffet mykt og behagelig på huden.Kjøp nå din CMP Jakke Zip Hood for bare 118.3272 $. Laget av CMP Jakke Zip Hood er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos snowinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt ski produkter. Se hele vårt utvalg av Jakker i vår Dameklær avdeling.

Spesifikasjoner CMP Jakke Zip Hood

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up