up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

CMP

CMP Jakke Zip Hood

CMP Jakke Zip Hood

CMP Jakke Zip Hood

CMP Jakke Zip Hood

plus
  • 360CMP Jakke Zip Hood
  • Play videoCMP Jakke Zip Hood
  • CMP Jakke Zip Hood
  • CMP Jakke Zip Hood
  • CMP Jakke Zip Hood
  • CMP Jakke Zip Hood

CMP Jakke Zip Hood

Produktbeskrivelse CMP Jakke Zip Hood

Jacket Fix Hood er et CMP-fleecefôr for menn laget av 100% polyester, et materiale som gir den større holdbarhet og motstand mot ytre forhold.

Herreklærne har full glidelås som glir gjennom avtrekkeren for å åpne og lukke plagget. For hodebeskyttelse har den hette.

På sidene har CMP sportsklær to lommer med glidelås for å beskytte dine personlige gjenstander. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger.

Denne softshell-plagget tilfredsstiller behovene til de som ønsker å nyte utendørs takket være stoffets trelagsstruktur, som er vindbestandig og vannavstøtende (WP 7.000), og samtidig sikrer en viss åndbarhet (MVP 1000) takket være den spesielle termiske, mikroporøse lagringen av Clima Protect.

I tillegg er det fleeceinnvendt som holder deg varm og gjør stoffet mykt og behagelig på huden.Er du ute etter materialer fra CMP og spesielt CMP Jakke Zip Hood? Hos snowinn kan du finne en komplett liste over Herreklær produkter og ski tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk snowinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial ski kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner CMP Jakke Zip Hood

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Jakke

-

Veldig bra produkt. Fint stoff. Slank, men varm jakke

God handel

-

Lett, behagelig og varm jakke. Det er ikke prøvd å gå på fjellet, men det virker pustende og med god ugjennomtrengelighet. Godt forhold mellom pris og kvalitet.

Fin utseende

-

Jakken størrelse S passer ok for høyde 171cm, 66kg, skuldre 46cm. Berøringen er fin, innvendig er det fin fleece, hetten kan justeres. Den første dagen luktet det, men det gikk fort.

God jakke, men typen materiale er "høyt"

-

Jakken har et godt design, og er komfortabel, godt laget, praktisk, vakker, men når du tar på deg hetten, som jeg pleier å gjøre, når du beveger deg når du går, genererer friksjonen av materialet med seg selv en lyd som ender opp med å bli irriterende. I det minste for meg. Jeg tror dette aspektet bør forbedres, tilsynelatende ubetydelig, men at de genererer en viss konstant irritasjon.

God jakke

-

God jakke, behagelig, lett og ganske varm. Perfekt dimensjonering.

Jakke

-

Alt perfekt. God kvalitet

Anmeldelse

-

levering til rett tid, produkt utmerket pakket jakke med nøyaktig egenskapene som er angitt og riktig i størrelse, oppdaget jeg SnowInn, og jeg tror virkelig at jeg vil bruke den igjen veldig snart. Antonio

Jakke

-

Fantastisk jakke

Utmerket produkt

-

Chaueta ideell for fjellvandring, varm og med akseptabel pusteevne. Utmerket valuta for pengene. Perfekt frakt selv om det i utgangspunktet var feil størrelse i bestillingen, men fikk lov til å rette det og ankom med ønsket størrelse og 25% billigere enn i Andorras spesialbutikk.

Flott jakke

-

Flott passform og ser fantastisk ut .. veldig behagelig og varm også

Perfekt

-

ok. perfekt

Cmp softshell zip hood

-

God verdi. God vindfang. Pen design. Det savner litt mer pusteevne. vil kjøpe

Bedre enn forventet

-

Fra bildene det ikke er godt verdsatt, men en gang fikk jeg synes det er bedre kvalitet enn forventet.

Liten størrelse

-

Shipping tok for lang tid å komme om to forestille ukene som de hadde på lager, bør advare, kvaliteten på artikkelen, korrekt, men svært små størrelser, 46 er min vanlige størrelse, men dette neppe meg jeg kan spenne bare kan ta med noen fine plagg, spesielt i nakken, hvis du ønsker å kjøpe for minst en størrelse mer. Jeg vil ikke gjøre endringen eller returnere fordi kostnadene er overdreven. Hilsener.

Soft~~pos=trunc

-

perfekt passform, en god leder rundt

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up