up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

CMP

CMP Jakke Fix Hood

plus
  • Play videoCMP Jakke Fix Hood
  • CMP Jakke Fix Hood

CMP Jakke Fix Hood

Produktbeskrivelse CMP Jakke Fix Hood

For å tilfredsstille de smås behov og deres ønske om å spille ute hele dagen, har CMP designet denne hette softshell plagget.

Den funksjonelle og tekniske naturen til denne jakken er laget av stoffets trelagsstruktur, noe som gjør den vindsikker og vannavstøtende, og samtidig sikrer en viss pusteevne takket være den spesielle, termiske, mikroporøse layeringen av Clima Protect .

I tillegg er det en indre fleece som holder dem varme og gjør plagget mykt og behagelig på huden.CMP Jakke Fix Hood er det perfekte produktet for å nå dine ski mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Jakker produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Barneklær produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på snowinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra CMP som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner CMP Jakke Fix Hood

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Fin jakke

-

Flott jakke til en bra pris

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up