up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

CMP

CMP Jakke Fix Hood

CMP Jakke Fix Hood

CMP Jakke Fix Hood

plus
  • Play videoCMP Jakke Fix Hood
  • CMP Jakke Fix Hood
  • CMP Jakke Fix Hood
  • CMP Jakke Fix Hood

CMP Jakke Fix Hood

Produktbeskrivelse CMP Jakke Fix Hood

For å tilfredsstille de smås behov og deres ønske om å spille ute hele dagen, har CMP designet denne hette softshell plagget.

Den funksjonelle og tekniske naturen til denne jakken er laget av stoffets trelagsstruktur, noe som gjør den helt vindtett og vannavstøtende (WP 7.000), og sikrer samtidig åndbarhet (MVP 1000) takket være den spesielle termisk, mikroporøs lagring av Clima Protect.

I tillegg er det en indre fleece som holder dem varme og gjør plagget mykt og behagelig på huden.Ønsker du mer ski produkter fra merket CMP? Hos snowinn, din nett ski butikk har du til din disposisjon et stort antall ski produkter relatert til CMP Jakke Fix Hood. Akurat nå er CMP Jakke Fix Hood på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av ski utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner CMP Jakke Fix Hood

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

God jakke

-

Oppfyller perfekt beskrivelsen, og prisen er i tråd med jakken. 100% tilrådelig.

ז'קט cmp

-

סך הכל נתונים מדוייקים. הייתי שמח אם היה כתוב גם אורך הז'קט מהכתפיים ועד למטה. תודה על המוצר המצויין

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up