up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

CMP
360

CMP Bukser Softshell

plus
  • 360CMP Bukser Softshell
  • Play videoCMP Bukser Softshell
  • CMP Bukser Softshell

CMP Bukser Softshell

Produktbeskrivelse CMP Bukser Softshell

Triple Canyon Convertible Pants Short er fjellklatrebukser for menn. Modellen kan konverteres til shorts gjennom glidelåsene på bena.

De konvertible sportsbuksene inkluderer Columbias Omni Shade-teknologi som beskytter deg mot effekten av UVA- og UVB-solstråler. I tillegg har plagget en justerbar kant ved hjelp av et belte.

For å ikke begrense bevegelsene dine, har fjellklatringsgarderoben fireveis stretch stoff. I livet har den også elastikk for å gi større justerbarhet. På sidene har den håndlommer med glidelås og på det ene benet har den en sikkerhetslomme med glidelås som er ideell for oppbevaring av små personlige gjenstander som nøkler. Finnes i forskjellige farger.

Denne stretch softshell buksen er ideell for friluft både vinter og sommer.

Det gir beskyttelse mot vann og vind (WP 7.000) mens det indre laget sikrer en fin berøring på huden.Alle ski produktene i kategorien Bukser har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos snowinn kan du finne en full katalog over Dameklær produkter fra CMP. Prisene på CMP Bukser Softshell er 56.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner CMP Bukser Softshell

Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse
Sustainability

Bærekraft CMP Bukser Softshell

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Leverer som lovet

-

Disse buksene er super komfortable og utfører som beskrevet i deres spesifikasjon

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up