up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

CMP
360

CMP Bukser Softshell

CMP Bukser Softshell

CMP Bukser Softshell

plus
  • 360CMP Bukser Softshell
  • Play videoCMP Bukser Softshell
  • CMP Bukser Softshell
  • CMP Bukser Softshell
  • CMP Bukser Softshell

CMP Bukser Softshell

Produktbeskrivelse CMP Bukser Softshell

Softshell Pants er en CMP-bukse laget med softshell-stoff som gir beskyttelse med størst letthet og organisk bomull som forbedrer komforten på kroppen din.

Sportsklærne er ideelle for vinter og sommer med større beskyttelse mot vann og vind. Strukturen har løkker for innbygging av beltet i henhold til dine preferanser.

Windbreakerbuksen har glidelåslommer for å beskytte dine personlige ting. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger.

Denne stretch softshell buksen er ideell for friluft både vinter og sommer.

Det gir beskyttelse mot vann og vind (WP 7.000) mens det indre laget sikrer en fin berøring på huden.Akkurat nå, CMP Bukser Softshell er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos snowinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Herreklær katalog og særlig i vår Bukser kategori. Vi har en rekke Bukser som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner CMP Bukser Softshell

Årstid
Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Cmp softshell bukser

-

Toppkvalitetsbukser og perfekt størrelse. Rask levering, alt ok.

Anbefalte produkter

-

Passer godt og har riktig størrelse. Utmerket kvalitet, konkurransedyktig pris, veldig fornøyd

Gode bukser

-

Alt er riktig, frister for levering er oppfylt og artikkelen er i samsvar med det som er beskrevet, jeg likte det for sin komfort, design og forholdene for å beskytte mot kulde.

Perfekt

-

Ja de passer veldig bra og har et godt stoff både utenfor og inne i nedre del passer godt over jevne høye støvler ... fin dobbel lukking .... med belte er de perfekte .... alt ok

Fantastisk

-

Utmerket kvalitetsprodukt til en utrolig pris. Bukser med høy midje, vid på skinnene. Holder seg veldig varm

Veldig bra

-

Produkt med god kvalitet og prisforhold, god størrelse, bredere enn smal.

Godt produkt

-

Jeg er 190 cm og 52 passer for meg.

God

-

Produkt av god kvalitet og fantastisk pris.

Vakker og praktisk

-

Utmerket om vinteren: Varm og komfortabel i bevegelse. Softshell stoff dekket med fleece innsiden. For vinterturer kan du ha på seg selv uten tights. Den angitte størrelsen tilsvarer den klassiske størrelsen

Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-

svært gode bukser, størrelse XXL tilsvarer 56 jeg 194cm høy og 95cm på midje bukser er ok, sender den polske kom i fire dager, flott!

Godt produkt

-

Prøvde å -7 grader, og måtte sette tights. Gitt den lave temperaturen produktet jeg vil si ok! Komfortable og hyggelige interne batterier. God pris.

Feil størrelse

-

For stor for meg! Meget gode bukser, men dessverre jeg bestilte feil størrelse. Det var min savner, så I`ll prezent dem til noen andre.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up