up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

CMP
360

CMP Bukser Ski

CMP Bukser Ski

plus
  • 360CMP Bukser Ski
  • Play videoCMP Bukser Ski
  • CMP Bukser Ski
  • CMP Bukser Ski

CMP Bukser Ski

Produktbeskrivelse CMP Bukser Ski

Ski Pants er en lang CMP-skibukse for menn som gir beskyttelse til beina og all komforten du trenger for å utføre bevegelsene dine. Utformingen av denne modellen har en ergonomisk struktur som tilpasser seg kroppen din og letter bevegelser.

Dette CMP-sportsplagget er laget med merkevaren Clima Protect-teknologi og forseglede sømmer som favoriserer luftgjennomføring for å holde huden tørr og samtidig forhindre at kulde vindkast trenger inn. Designet inkluderer sidelommer med glidelås for å holde eiendelene dine trygge.

Strukturen har snøganger og et belte som du kan justere etter dine behov. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger.

Disse Stretch stoffbuksene gir deg et blikk som er både raffinert og sporty samtidig.

Fullt tapet, dette plagget sikrer vannmotstand (8.000 WP) og pusteevne (5.000 MVP).

Vår berømte Clima Protect-teknologi gir deg fullstendig beskyttelse mot dårlig vær, mens det praktiske og ekstremt fengslende belte gir deg en perfekt passform.

Ankelkjørerne vil holde føttene tørre.

Styling og søm er designet for å kombinere høy ytelse med et vintageutseende som er bestemt for å vare gjennom årene.Kjøp din CMP Bukser Ski til den laveste prisen! I vår nettbutikk for ski, snowinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Dameklær til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt CMP Bukser Ski. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår ski katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner CMP Bukser Ski

Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up