up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

CMP
360

CMP Bukser Ski Stretch

plus
  • 360CMP Bukser Ski Stretch
  • Play videoCMP Bukser Ski Stretch
  • CMP Bukser Ski Stretch

CMP Bukser Ski Stretch

Produktbeskrivelse CMP Bukser Ski Stretch

Ski Stretch Pants er en CMP langbukse laget av elastisk stoff som gir deg et bredt spekter av bevegelse. Med dette sportsklærne har du muligheten til å utføre dine sportsaktiviteter på en behagelig måte på grunn av dets evne til å tilpasse seg kroppen din.

Blant egenskapene du finner i dette CMP-sportstøyet er merkevarens Clima Protect-teknologi som gir tilstrekkelig beskyttelse mot vind og vann.

CMP sportsbuksene er av isolert type. På sidene har den lommer for å holde eiendelene dine trygge. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger.

Disse ski bukser laget av stretch stoff er sporty og dynamisk.

Clima Protect-teknologien, et spesielt termisk mikroporag lagt inn mellom stoffene, gir topp beskyttelse mot vind og vann.

Materialene som brukes sikrer at buksene er et kvalitets- og slitesterkt klesplagg, mens twill er en veldig fin touch som gir dem et spesielt utseende.

Andre produktfunksjoner inkluderer tapede sømmer, snø gaitere, et justerbart belte og flere multifunksjonelle lommer.Hva synes du om å finne CMP Bukser Ski Stretch med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår ski butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med CMP. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Dameklær artikler.

Spesifikasjoner CMP Bukser Ski Stretch

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up