up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

CMP

CMP Bukser Salopette

plus
  • Play videoCMP Bukser Salopette
  • CMP Bukser Salopette

CMP Bukser Salopette

Produktbeskrivelse CMP Bukser Salopette

Disse salopettene laget av stretchstoff er sporty og dynamiske.

CLIMAPRO ™ tekteknologi, et spesielt termisk mikroporelag som er satt inn mellom stoffene, gir topp beskyttelse mot vind og vann.

Materialene som brukes sikrer at salopettene er et kvalitet og holdbart klær, mens stretchstoffet gir deg enestående bevegelsesfrihet.

Andre fremtredende funksjoner inkluderer:

Teipede sømmer, snøganger, justerbart belte, avtakbare stropper, leddede knær og beskyttelsesforsterkninger rundt anklene.
CMP Bukser Salopette er et produkt som samsvarer til den Bukser kategorien innen Barneklær utvalget på din ski butikken, snowinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av snowinn. Hva er fordelene med CMP Bukser Salopette? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for ski.

Spesifikasjoner CMP Bukser Salopette

Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Utmerket

-

Fantastiske, godt isolert par gode bukser.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up