up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

CMP

CMP Bukser Salopette

plus
  • Play videoCMP Bukser Salopette
  • CMP Bukser Salopette

CMP Bukser Salopette

Produktbeskrivelse CMP Bukser Salopette

Salopette Pants er en CMP vinterbukse for menn som inneholder ideelle funksjoner for å bekjempe kulde. I det ytre området inkluderer den vanntett termisk stoff for å forhindre at fuktighet kommer i kontakt med huden din. I tillegg inkluderer strukturen tre lag for å forhindre at kalde vindkast trenger inn.

Ved å bruke dette sportsplagget for menn holder du huden tørr fordi den inneholder Wind Protect-membranen som inkluderer mikroporer for effektivt å spre svette.

Strukturen på vinterklærne har ledd knær som oppnår den justeringen du trenger for å utføre bevegelsene dine i snøen. Windbreakerbuksen inkluderer borrelåsbånd som du kan vedlikeholde eller demontere i henhold til dine behov og gamasjer.

Disse ski bukser laget i nylon Twill er sporty og dynamisk.

Clima Protect-teknologien, et spesielt termisk mikroporag lagt inn mellom stoffene, gir topp beskyttelse mot vind og vann.

Materialene som brukes sikrer at buksene er et kvalitets- og slitesterkt klesplagg, mens Twill gir dem et spesielt utseende.

Andre produktfunksjoner inkluderer tapede sømmer, snø gaitere, et justerbart belte og flere multifunksjonelle lommer.Fullfør bestilling av CMP Bukser Salopette med vår Herreklær utvalg og Bukser artikler. Naviger gjennom andre ski kategorier på snowinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på ski utstyr, og få alle dine Bukser utstyr til den beste prisen, 100% garanti på snowinn!

Spesifikasjoner CMP Bukser Salopette

Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig bra

-

Gode skibukser til en overkommelig pris.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up