up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

CMP
360

CMP Bukser Long

plus
  • 360CMP Bukser Long
  • Play videoCMP Bukser Long
  • CMP Bukser Long

CMP Bukser Long

Produktbeskrivelse CMP Bukser Long

Long Pants er en isolert type skibukse for kvinner CMP laget av 4-veis stretch stoff for å utvide bevegelsesområdet.

Vinterklærne tilpasser seg bena for å oppnå riktig passform og større komfort. På siden har vindjakkebuksene glidelås for ekstra støtte.

I det ytre området inkluderer modellen vanntett stoff for å forhindre at fuktighet kommer i kontakt med huden din. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser.
Veldig slitesterk skibukse laget av 4-veis stretch stoff.

Lett, behagelig og vanntett.

Det elastiske stoffet gir også en god passform.CMP Bukser Longer perfekt for å fullføre ditt ski utstyr. I vår nettbutikk snowinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på snowinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett ski butikk kan du finne andre ski produkter som supplerer CMP Bukser Long.

Spesifikasjoner CMP Bukser Long

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up