`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Briko

Briko Saetta

Briko Saetta

  • Briko Saetta
  • Briko Saetta
  • Briko Saetta

Briko Saetta

Produktbeskrivelse Briko Saetta

Saetta har fargerike design, linser som er egnet til beskyttelse av unge skiløpere og små rammer. Den har perfekt passform for de små ansiktene til barna. Ventilasjonssystemet ditt unngår tåking av linsene, og sikrer maksimal snø moro.

Egenskaper:

Fleksibel termoplastisk polyuretan

Polykarbonat sylindrisk linse

Flex-system

Klødempende

Anti-tåke


Hvis du er ute etter Briko Saetta er du heldig. I vår ski butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst snowinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Beskyttelse produkter. snowinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Skibriller for ulike typer aktiviteter. Vår Skibriller er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Briko Saetta

Skjønn
Alder
Linsekategori
Linsetype
OTG
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk