`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Briko

Briko Saetta

Briko Saetta

  • Briko Saetta
  • Briko Saetta
  • Briko Saetta

Briko Saetta

Produktbeskrivelse Briko Saetta

Saetta har fargerike design, linser som er egnet til beskyttelse av unge skiløpere og små rammer. Den har perfekt passform for de små ansiktene til barna. Ventilasjonssystemet ditt unngår tåking av linsene, og sikrer maksimal snø moro.

Egenskaper:

Fleksibel termoplastisk polyuretan

Polykarbonat sylindrisk linse

Flex-system

Klødempende

Anti-tåke


Ikke vent lenger og kjøp Briko Saetta. For annen informasjon om egenskapene til Briko Saetta kan du komme i kontakt med snowinn gjennom vår kontakt side. snowinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Beskyttelse for ski og annen fritidsaktivitet . Vår Beskyttelse vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Skibriller artikler.

Spesifikasjoner Briko Saetta

Skjønn
Alder
Linsekategori
Linsetype
OTG
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk