up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Briko

Briko Hjelm Faito

plus
  • Play videoBriko Hjelm Faito
  • Briko Hjelm Faito

Briko Hjelm Faito

Produktbeskrivelse Briko Hjelm Faito

Faito består av en ytre ABS hardt skall og gjort dyrebar av høyere range tekniske detaljer. Termisk komfort er garantert av interne tunnelene som forbinder de fremre justerbare hullene til de bakre passive seg. Faito er passe er et resultat av en justerbar 3D roll passform som gjør at en tredimensjonal form innstillingen for den beste hjelmen slitestyrke.

Kjenner du alle de egenskaper som gjør Briko Hjelm Faito unik. Hvis du er interessert i Briko Hjelm Faito bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk snowinn. Vår omfattende Alpint kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte ski aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et snowinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Briko Hjelm Faito

Farge
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

God produkt liten størrelse

-

Jeg tror at størrelsesproblemet er skjemaet, det er sirkulært, hvis hodet er veldig rundt, vil det være fint, hvis det er mer ovalt, vil det ikke komme inn i deg som det er mitt tilfelle selv om omkretsen er riktig. Hjelmen ser veldig bra ut, synd at jeg ikke er verdt det.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up