up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond

Black diamond Votter Super Light

Black diamond Votter Super Light

plus
  • 360Black diamond Votter Super Light
  • Play videoBlack diamond Votter Super Light
  • Black diamond Votter Super Light
  • Black diamond Votter Super Light

Black Diamond Votter Super Light

Produktbeskrivelse Black diamond Votter Super Light

Et ideelt par hansker for Snow fagfolk og alpinister Black Diamond Super Light Mitt er vanntett og varm. Det være seg kaldt vær eller vanskelige utforkjøringer du kan ha på deg og stole på Black Diamond Super Light Mitt . Denne allsidige hansken er pustende, holdbar, pakker, vanntett og gir optimal funksjonalitet med maksimal komfort.

Saueskinnens lærpalm og Pertex 15D ripstop-skallet gir holdbarheten, pusteevnen, hanskenes fingerferdighet, gir maksimal komfort og en høy grad av varme til hendene i det kalde varierte fjellværet. Tilsetningen av PrimaLoft Kodenshi Insulation beholder varmen ved å reflektere strålingsvarmen tilbake til hendene. De 100% vanntette Gore tex-innsatsene på baksiden av hendene er lette, pustende gir maksimal varme og komfort til hendene.

Uten tvil er Black Diamond Super Light Mitt en ideell fjellklatring, trekking eller gratis ridehansker fordi de er behagelige å ha på og gir maksimal varme. Så kjøp det uten å tenke! Utrolig varm, packable og lette med kompromissløs værbeskyttelse, er Super Light Mitt ideell for høytliggende fjellklatring eller frysing kalde dager i backcountry.Spesifikasjoner:


- 100% vanntett og pustende GORE-TEX med XCR Product Technology


- Pertex 15d ripstop shell


- 284 g Primaloft KODENSHI isolasjon


- Sheep huden skinn håndflate med Kevlar sømmer for maksimal fingerferdighet og kompressibilitet


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med snowinn, nettbutikken som spesialiserer seg på ski materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Hansker produkter av Black diamond. Forespørr ski produktene som er oppført som Black diamond Votter Super Light designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Black diamond Votter Super Light

Hansker
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Black diamond superlett mitt

-

Mine hender og føtter er kaldt selv i sommer. Black Diamond Super Light Mitts er pillowy myk i utseende, mitt første inntrykk var det allot av isolasjon, men de er lette. Hvis min første inntrykk var at votter kan være for klumpete, det ble raskt erstattet med ærefrykt på sin jomfrutur. Det var natt ski midten av tenårene og breezy, jeg fikk på heisen og la merke til hendene mine var varm, toasty varm. De oppholdt komfortabelt varm hele natten gjennom siste stol. De synes stor som andre sett ups jeg har hatt i et forsøk på å holde hendene mine varme, men de ikke alle føler seg altfor store (de andre gjorde) i bruk. Få dem inn i stroppene og holde stengene var mye bedre enn jeg trodde det ville være for mye isolasjon. Den beste satt opp jeg har prøvd for varme og bulk vs brukervennlighet. Jeg har brukt dem 6+ ganger denne sesongen, og har ingen slitasje problemer. Jeg anbefaler Black Diamond Super Light Mitts for uansett forhold resorters jakt etter ultimate varme og svært lite kompromiss.

Veldig varm og god kvalitet

-

Veldig god finish og kvalitet, super hot. ras rask levering

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up