up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond
360

Black diamond Votter Guide Finger

Black diamond Votter Guide Finger

Black diamond Votter Guide Finger

plus
  • 360Black diamond Votter Guide Finger
  • Play videoBlack diamond Votter Guide Finger
  • Black diamond Votter Guide Finger
  • Black diamond Votter Guide Finger
  • Black diamond Votter Guide Finger

Black Diamond Votter Guide Finger

Produktbeskrivelse Black diamond Votter Guide Finger

Et ideelt par hansker for Snow Professionals og fjellklatrer Black Diamond Guide Finger er det varmeste av dem alle. Denne allsidige hansken har en delt design som er vanntett, holdbar, pustende og gir optimal funksjonalitet med maksimal varme i kaldt, kaldt fjellvær.

Laget med vevde, slitebestandige, fireveis stretch nylonskaller som gir maksimal holdbarhet, et høyt nivå av fingerferdighet for hendene og Primaloft Gold-isolasjon gir beskyttelse mot utvendige værforhold. Tilsetningen av 100% vanntett, pustende Gore tex-innsatser forsegler kulde som holder hendene varme, og Polartec fleece-palmefôr fanger varmen selv under de kaldeste eller våteste forholdene.

Uten tvil er Black Diamond Guide Finger en perfekt hanske for alle skiløpere fordi den er behagelig å ha på og gir maksimal varme. Så kjøp det uten å tenke! Disse hanskene er alt om varme. En splittet finger design gir Black Guide Diamond Finger hansker ekstra varme og samtidig opprettholde behendighet som fjellfolk trenger for bjelle til bjelle dager. GORE TEX inserts sikrer total fuktighet beskyttelse mens de store hansker holder pulver fra sniker seg inn gjennom bakdøren. I tillegg til 300 g Polartec fleece palm fôr, guiden Finger hansker har også avtakbare liners med Primaloft Gold Isolasjon og kokt ull.

spesifikasjoner:

100% vanntett og pustende GORE TEX innsats med Plus Warm Technology holder med avtagbar liner

Slitesterk, vevd nylon shell med 4-veis stretch

Flyttbar liner har 170 g Primaloft Gold og kokt ull 300 g Polartec fleece palm fôr

Geiteskinn palme og palm patch

Skum polstring på knokene for støtbeskyttelse

Spesifikasjoner:

Vekt per par: 340 g (12 oz)

Temperaturområde: 31/12 ° C (25/10 ° F)


Kjenner du alle de egenskaper som gjør Black diamond Votter Guide Finger unik. Hvis du er interessert i Black diamond Votter Guide Finger bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk snowinn. Vår omfattende Hansker kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte ski aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et snowinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner Black diamond Votter Guide Finger

Hansker
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Topp produkt

-

Veldig bra produkt, veldig varmt. Perfekt sted og rettidig levering. Anbefalt

Topp

-

Ikke testet i stand, men de er veldig godt ferdige og ser ut til å være varme. Vi kan derfor gjøre det vakkert og godt !!

Gode hansker og god service

-

Kjøpte først modellen i svart. Dessverre på slutten av den første uken med ski ble gummien på et par hansker revet. Hansker var fremdeles hyggelig varme i all slags vær. Tilbake fra ferie klarte jeg å sende inn hanskene (takket være 1 års garanti) og fikk pengene tilbake. Nå har jeg bestilt den samme modellen i gult og synes den er enda mer elegant. Dette er de første hanskene jeg aldri har hatt kalde fingre på.

Utmerket produkt

-

Jeg har lett etter skihansker i mange år som er tilpasset min overfølsomhet for kulde (Raynauds sykdom). Selv ikke de oppvarmede hanskene tilfredsstilte meg. Denne 3-finger modellen (eller hummer) er perfekt. God fingerferdighet med skistavene og veldig varmt selv ved lave temperaturer. Kvaliteten ser bra ut å se over tid. Leveres med et skinnbehandlingsprodukt. Virkelig ingen klager. Den relativt høye prisen er helt berettiget. Hjemlevering i tide av Colissimo.

Varm og behagelig

-

Hyggelige varme hansker. Skinn er godt sydd, forhåpentligvis vil de vare lenge. Nixwax bivoks inkludert for å beskytte lær. Bare et stykke streng for å henge hanskene rundt håndleddet ditt mangler.

Jeg er fornøyd

-

Om ¥ 10,000 enn å kjøpe i Japan var i stand til å kjøpe til en lav kostnad. Det er også god termisk effekt av Primaloft. Fordi det kommer også med voks for tanning har vært vedlikehold etter hver bruk.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up