up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond
360

Black diamond Votter Absolute

Black diamond Votter Absolute

Black diamond Votter Absolute

plus
  • 360Black diamond Votter Absolute
  • Play videoBlack diamond Votter Absolute
  • Black diamond Votter Absolute
  • Black diamond Votter Absolute
  • Black diamond Votter Absolute

Black Diamond Votter Absolute

Produktbeskrivelse Black diamond Votter Absolute

Et ideelt par hansker for Snow Professionals og fjellklatrer Black Diamond Absolute Mitt er det varmeste av dem alle. Denne allsidige hansken er vanntett, holdbar, pustende og tilbyr optimal funksjonalitet med maksimal varme i kaldt, kaldt fjellvær.

Laget med vevde, slitebestandige, fireveis stretch nylonskall som gir maksimal holdbarhet, et høyt nivå av fingerferdighet for hendene og den tøffe geitskinnspalmen gir beskyttelse mot de ytre værforholdene. Tillegget av 100% vanntett, pustende Gore tex-innlegg med XCR Product Technology forsegler kulde og vind som holder hendene varme selv under de kaldeste eller våteste forholdene. Også geitskinnpalmen og forsterket tommel gir beskyttelse og gjør dem perfekte for høye intensiteter skiturer.

Uten tvil er Black Diamond Absolute Mitt en perfekt hanske for alle skiløpere og alpinister, fordi den er behagelig å ha på og gir maksimal varme. Så kjøp det uten å tenke! Vår varmeste og mest holdbare ekspedisjon mitt vil holde hendene varme og tørre med minimal vekt (flyttbar liner kan også tjene som en lett, pakkbar stash mitt for nødhjelp).Spesifikasjoner:


- 100% vanntett og pustende GORE-TEX sett med XCR Product Technology holder med skallet


- Pertex 15d ripstop shell


- Avtagbart liner er isolert med kombinasjonen 85 g Primaloft KODENSHI og høy-loft fleece


- Ytre mitt er isolert med 284 g Primaloft KODENSHI


- Forsterket tommel av lær ekstra varighet for å arbeide med faste linjer


- Goat skinn håndflate med Kevlar søm


Ønsker du og vite hvilken andre relaterte ski produkter Black diamond har? Hos snowinn, kan du kjøpe alle de nødvendige Hansker artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Black diamond Votter Absolute er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Spesifikasjoner Black diamond Votter Absolute

Hansker
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Super votter

-

Votter av god kvalitet (jeg håper de ikke blir for skjøre med bruk). For prisen tilbyr Black Diamond snøret ... det er ikke med alle hansker! Vær oppmerksom på at jeg tok dem i størrelse S mens jeg vanligvis tar størrelse M på Black Diamond, og de er fremdeles veldig store! Jeg vil teste dem hvis det en dag fryser igjen!

Varmeste votter!

-

Andre gang du kjøper disse fantastisk varme vottene! Vi tilbringer vinterdagene på fjellet, og disse er desidert favorittvottene.

Flotte votter, vil definitivt holde fingrene mine trygge

-

god kvalitet, og VARMT!

Svært varme votter

-

Jeg får kalde hender lett, så jeg ønsket å få de varmeste ekspedisjons votter mulig. Det var havnet mellom disse og de OR Alti votter. Jeg var i stand til å få disse billigere, pluss jeg liker de tre finger liner som kan gjøre det enklere å forholde seg til når du trenger å bruke hendene. Jeg vet at noen folk ting som de tre finger liner er skade, men man kan lett skifte alt av fingeren til den ene siden gjør det egentlig en hel mitt. Selv med mine naturlig kalde hender, disse er for varmt for alle, men de kaldeste vinterdagene oppe i Colorado. Lagdel systemet gjør det enkelt å justere for aktivitet og skiftende forhold.

Fikk det jeg bestilte på under 3 uker

-

Denne votten er veldig stor så vær klar over det. Det vil definitivt være en varm vott, men det er litt som iført en boksehanske. Jeg er bekymret for behendighet mens iført disse. Men jeg nå eier de varmeste votter på planeten så jeg er glad for det. Fra fornøyd kunde i USA.

Mer enn god nok

-

Jeg sitte på min scooter i iskaldt vær i vinter, og disse votter er mer enn godt nok til å holde hendene mine varme og er flesible nok til å jobbe th ebreak spaker og gass. Ingen flere brennfingertuppene.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up