up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond

Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 32L

Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 32L

plus
  • 360Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 32L
  • Play videoBlack diamond Ryggsekk Dawn Patrol 32L
  • Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 32L
  • Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 32L

Black Diamond Ryggsekk Dawn Patrol 32L

Produktbeskrivelse Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 32L

Klatreutstyr Black Diamond Dawn Patrol 32L er et viktig klatreutstyr for ski, og er en perfekt ryggsekk som tilbyr optimal funksjonalitet i fjellmiljøet. Denne ryggsekken er lett, slitesterk, fuktighetskompatibel og har en perfekt plass for alt fjellklatringsutstyret ditt.

Den glidelåse panelåpningen gir enkel og rask tilgang til dine eiendeler, mens formmontering fjæringen gir kroppsklemme passform og komfort under fjelloppstigningen eller nedstigningen. Denne allsidige hydratiseringskompatible ryggsekken har isolert erme som forbedrer ventilasjonen og skulderstroppene gjør det enkelt å gripe og gå. Utvendige festepunkter er perfekte for skistavene, hjelm gjør det tilgjengelig for lidenskapelige fjellklatrere og skiløpere.

Det være seg daglig kontorarbeid eller fotturer med mye plass og lommer Black Diamond Dawn Patrol 32L er en meget høy kvalitet og holdbar ryggsekk for alle globetrottere. Ryggsekker er den eneste ekte følgesvennen på trekking eller turer. Så vel med omhu! Den lette, mellomstore ski-pakken som er bygget for hele snøen på snøscooter, er den super allsidige Black Diamond Dawn Patrol 32 Pack utstyrt med bæreanlegg for både ski og snowboard, noe som gjør det til å pakke for backcountry kjærlig en planlegger og dedikerte ski turister likt. Pakken er aktiv, formmontert fjæring, som gir en konturformet kroppskrammeformet passform, mens lynlås bakpanel-tilgang gir enkel tilgang. Utvendige festepunkter for hjelm og isverktøy utnytter pakken til tekniske turer inn i fjellet, og pakken er også kompatibel med AvaLung Element (selges separat) for ekstra lavinberedskap som er lett å ta på og av når du bruker pakningsåret rund

Egenskaper:

AvaLung Ready-design tilpasser AvaLung Element (selges separat)

Aktiv, formmontert fjæring med glidelås bakpanel tilgang

Høy tetthet, ultralette Dynex sidepaneler og skulderstropper

Tuck away diagonal ski bære og en ramme bære

Ice verktøy PickPockets, Hi Lo hjelmholder og dedikert avy verktøy arrangør lomme

Hydrering kompatibel med isolert ermet og skulderrem

spesifikasjoner:

Volum: 32 L (1953 cu in)

Gjennomsnittlig lagervekt: 1,17 kg (2 lbs 9 oz)

Materialer: Dynoma (210d + PE200d, 840d nylon oxford


Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 32L har Black diamond offisiell garanti fra produsent. Som en Black diamond offisiell forhandler er alle våre tilbud ski artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I snowinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Bagger og sekker produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Ryggsekker artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 32L

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
Struktur

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Svart diamant daggry patrulje 32l

-

Utmerket ryggsekk for ski, lett, romslig og funksjonell! Det er alt skredutstyr, 30 m tau, sikkerhetssystem, nedtrøye og alle nødvendige bagasjerom. Veldig fornøyd med kjøpet. Jeg vil bruke den på forretningsreiser

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up