up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond
360

Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 25L

Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 25L

plus
  • 360Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 25L
  • Play videoBlack diamond Ryggsekk Dawn Patrol 25L
  • Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 25L
  • Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 25L

Black Diamond Ryggsekk Dawn Patrol 25L

Produktbeskrivelse Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 25L

Klatreutstyr Black Diamond Dawn Patrol 25L er et viktig klatreutstyr for ski, og er en perfekt ryggsekk som gir optimal funksjonalitet i fjellmiljøet. Denne ryggsekken er lett, slitesterk, fuktighetskompatibel og har en perfekt plass for alt fjellklatringsutstyret ditt.

Den glidelåse panelåpningen gir enkel og rask tilgang til dine eiendeler, mens formmontering fjæringen gir kroppsklemme passform og komfort under fjelloppstigningen eller nedstigningen. Denne allsidige hydratiseringskompatible ryggsekken har isolert erme som forbedrer ventilasjonen og skulderstroppene gjør det enkelt å gripe og gå. Utvendige festepunkter er perfekte for skistavene, hjelm gjør det tilgjengelig for lidenskapelige fjellklatrere og skiløpere.

Det være seg daglig kontorarbeid eller fotturer med mye plass og lommer Black Diamond Dawn Patrol 25L er en meget høy kvalitet og holdbar ryggsekk for alle globetrottere. Ryggsekker er den eneste ekte følgesvennen på trekking eller turer. Så vel med omhu! Tidlige morgenturer, våren ski fjellklatring oppdrag og i sprang storm dager-the Black Diamond Dawn Patrol 25 Pack er en lett, gå å pakke med en strømlinjeformet design og viktige funksjoner. Pakken aktive, formtilpasset fjæring gir en kontur, kropp passform, mens glidelås rygg tilgang gir enkel oppføring. Utvendige festepunkter for ski, hjelm og is verktøy utstyre pakken for tekniske turer i fjellet, og flokken er også kompatibel med vår AvaLung Element (selges separat) for ekstra skredberedskap som er lett å ta av og på når du bruker pakke året.

spesifikasjoner:

AvaLung Klar Utformingen AvaLung Element (selges separat)

Aktiv, formtilpasset fjæring med glidelås rygg tilgang

Høy fasthet, ultralette Dynex sidepaneler og skulderstropper

Tuck bort diagonal ski carry og A frame carry

Ice verktøylommetyver, Hi Lo hjelm holderen og dedikerte Avy verktøy arrangør lomme

Opplegg for drikkesystem med isolert ermet og skulderrem

Spesifikasjoner:

Volum: 25 L (1 526 cu in)

Gjennomsnittlig lager Vekt: 1,04 kg (£ 2 5 oz)

Materialer: Dynoma (210D + PE200d, 840D nylon oxford


Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen ski utstyr, oppdag snowinn. Som Black diamond autorisert forhandler har alle våre ski produkter full produsentgaranti av Black diamond. Velg en av våre Bagger og sekker kategorier og oppdag utvalget av Bagger og sekker produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 25L

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
Struktur

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Produktanmeldelse

-

God kvalitet, passer meg (1,80 høyde) bra; liten og funksjonell.

Omtale

-

Veldig bra kvantitet! Veldig lett og med god plass til skiaktiviteter

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up