up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond
360

Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 15L

Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 15L

plus
  • 360Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 15L
  • Play videoBlack diamond Ryggsekk Dawn Patrol 15L
  • Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 15L
  • Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 15L

Black Diamond Ryggsekk Dawn Patrol 15L

Produktbeskrivelse Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 15L

Klatreutstyr Black Diamond Dawn Patrol 15L er et viktig klatreutstyr for ski, og er en perfekt ryggsekk som tilbyr optimal funksjonalitet i fjellmiljøet. Denne ryggsekken er lett, slitesterk, fuktighetskompatibel og har en perfekt plass for alt fjellklatringsutstyret ditt.

Den glidelåse panelåpningen gir enkel og rask tilgang til dine eiendeler, mens formmontering fjæringen gir kroppsklemme passform og komfort under fjelloppstigningen eller nedstigningen. Denne allsidige hydratiseringskompatible ryggsekken har isolert erme som forbedrer ventilasjonen og skulderstroppene gjør det enkelt å gripe og gå. Utvendige festepunkter er perfekte for skistavene, hjelm gjør det tilgjengelig for lidenskapelige fjellklatrere og skiløpere.

Det være seg daglig kontorarbeid eller fotturer med mye plass og lommer Black Diamond Dawn Patrol 15L er en meget høy kvalitet og holdbar ryggsekk for alle globetrottere. Ryggsekker er den eneste ekte følgesvennen på trekking eller turer. Så vel med omhu! For heli og katteturer, korte oppdrag utenfor tauene eller alle dag lift runder, Black Diamond Dawn Patrol 15 lagrer din snøskred sikkerhet kit med nok plass for lag og andre småting. Pakken aktive, formtilpasset fjæring gir en kontur, kropp passform, mens glidelås panel åpningen gir rask tilgang til utstyret ditt. Utvendige festepunkter for ski, hjelm og en isøks imøtekomme behovene til moderne freeride skiløpere, og flokken er også kompatibel med vår AvaLung Element (selges separat) for ekstra skredberedskap som er lett å ta av og på når du bruker pakken året.

spesifikasjoner:

AvaLung klar Utformingen AvaLung Element (selges separat)

Aktiv, formtilpasset fjæring med glidelås frontpanelet åpning

Høy fasthet, ultralette Dynex sidepaneler og skulderstropper

Tuck bort diagonal ski carry

Enkeltisøksfester, Hi Lo hjelm holderen og intern Avy verktøy organisasjon

Opplegg for drikkesystem med isolert ermet og skulderrem

Spesifikasjoner:

Volum: 15 L (915 cu in)

Gjennomsnittlig Stock Vekt: 910 g (2 lb)

Materialer: Dynoma (210D + PE200d, 840D nylon oxford


Ønsker og kjøpe Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 15L? Ingen videre søking er nødvendig! snowinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Ryggsekker modeller. Oppdag våre nye Bagger og sekker kampanjer på snowinn. Laget av Black diamond, kommer dette Ryggsekker produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Black diamond Ryggsekk Dawn Patrol 15L

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
Struktur

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Utmerket

-

Veldig fin og veldig funksjonell ryggsekk. Den er perfekt for skiturer. Jeg anbefaler det.

En dagers ryggsekk

-

Veldig bra ferdig, veldig stramt mot kroppen og med de perfekte lommene for en freeride-dag.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up