up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond

Black diamond Jakke Sharp End Shell

Black diamond Jakke Sharp End Shell

plus
  • 360Black diamond Jakke Sharp End Shell
  • Play videoBlack diamond Jakke Sharp End Shell
  • Black diamond Jakke Sharp End Shell
  • Black diamond Jakke Sharp End Shell

Black Diamond Jakke Sharp End Shell

Produktbeskrivelse Black diamond Jakke Sharp End Shell

Et ideelt fjellklær for alle alpinister og snøfagfolk. Black Diamond Sharp End Shell er en vannavvisende, vindtett, varm og pustende jakke. Denne allsidige jakken er konstruert med Gore Tex-stoff for å gi optimal funksjonalitet og maksimal komfort i fjellmiljøet.

Laget med Gore Tex-stoff som er pustende, holdbart, vanntett og gir maksimal beskyttelse og komfort mens du hopper de høyeste steinblokker eller klatrer i fjellet. Tillegg av lufthull med armhuleåpninger med glidelås gjør at fuktighetsdampen slipper unna regulerende kroppstemperatur, hever komforten og forbedrer ventilasjonen.

Den integrerte Cohaesive ™ ledningslåseteknologien i panseret gir 3-veis justering og full dekning til hodet. Underarmknappen gir maksimal ergonomisk frihet mens du nyter aktiviteter med høy intensitet som ski eller fjellklatring. Lommene med innvendig stretch-media har god lagringskapasitet for viktige ting.

Uten tvil er Black Diamond Sharp End Shell et klesplagg i enhver skiløper eller alpinisten. Si farvel til ubehagelige jakker, fordi gore tex til unnsetning! Når terrenget krever å bevege seg raskt, men forholdene krever full beskyttelse, fungerer Black Diamond Sharp End Shell som den ideelle kamppanselen. Kombinere et lett ansiktst stoff med den uovertruffen vanntette og pustende beskyttelsen av GORE TEX Pro, er Sharp End trimmet ned og svært pakkbar uten å ofre slitasje eller viktige funksjoner. Jakkene Cohaesive teknologi i hette og hylle bruker en innebygd ledningslås for raske, one-handed justeringer, mens brystet, hånden og den indre lommen gir rikelig og allsidig lagring.

Egenskaper:

Integrert Cohaesive ledningsstyringsteknologi

Justerbar, hjelm kompatibel hette

YKK Vislon AquaGuard midt foran glidelås

Børstet microsuede krageforing

Harness-kompatible midje lommer med YKK Vislon AquaGuard glidelåser

Intern strekkmedielomme med ledningsport

Toveis glidelås i armhulen

Egendefinerte støpte VELCRO mansjettfester

Skjult hakkdrag

spesifikasjoner:

Materialer: GORE TEX Pro 3L, 70d glatt vevfarge med en nylon mini ripstop-baker og DWR-finish (140 g / m2)

Vekt: 395 g (13,9 oz)


Hvis du ønsker å vite mer om Black diamond Jakke Sharp End Shell, eller andre produkter av merket Black diamond i Dameklær kategorien hos snowinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine ski aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Jakker kolleksjon som du kan velge ski produkter fra Black diamond, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Black diamond Jakke Sharp End Shell

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up