up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond
360

Black diamond Hansker Work

Black diamond Hansker Work

Black diamond Hansker Work

plus
  • 360Black diamond Hansker Work
  • Play videoBlack diamond Hansker Work
  • Black diamond Hansker Work
  • Black diamond Hansker Work
  • Black diamond Hansker Work

Black Diamond Hansker Work

Produktbeskrivelse Black diamond Hansker Work

Et ideelt par hansker for snøprofesjonell og fjellklatrer Black Diamond Work er utrolig holdbare og varme. Disse allsidige hanskene er perfekte for kaldt, kaldt vær og tilbyr alltid optimal funksjonalitet med maksimal komfort.

Takket være den komplette geitskinnkonstruksjonen som tetter kald vind, tilbyr holdbarhet og fleece på høyt loft gir maksimal varme til hendene. Den ytre overflaten med DWR (Durable Water Repellent) -behandling avviser vann og fuktighet selv når du er våt. Dessuten gir mønstring av keystone-tommel det høye nivået av fingerferdighet og hever komforten mens du bruker dem.

Uten tvil er Black Diamond Work en ideell fjellklatring, trekking eller gratis ridehansker fordi de er behagelige å ha på og gir maksimal varme. Så kjøp det uten å tenke! De ideelle daglige driverne for engasjerte skiløpere som trenger ytelse som ikke vil bryte banken, Black Diamond arbeidshansker er et neste nivå versjon av den klassiske jernvarehandel stil som vi alle elsker. Med smidig likevel utrolig holdbare geit skinn skjell og faste høy loft fleecefôr, de arbeidshansker gir ingen frills varme og beskyttelse. Keystone tommelen mønster gir forhøyet behendighet mens en DWR belegg fends av våte forhold.

spesifikasjoner:

Full geiteskinn bygging

DWR behandlet for ekstra vannavstøting

Fast, 550 g høy loft fleecefôr

Tradisjonelle arbeidshanske konstruksjon for holdbarhet

Keystone tommelen mønster for maksimal fingerferdighet

Spesifikasjoner:

Vekt per par: 193 g (6,8 oz)

Temperaturområde: 9/4 ° C (15/40 ° F)


Velkommen til vår Black diamond Hansker Work spesiell avtale. Hos snowinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt ski utstyr, men også ekspertinformasjon om ski produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Hansker head-to-head.

Spesifikasjoner Black diamond Hansker Work

Hansker
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kvaliteten på hanskene

-

Veldig vakker. Veldig mykt skinn, tilstrekkelig vanntett med stoffet som følger med i pakken. Stor nok. Virkelig eksepsjonell verdi for pengene

Black diamond arbeidshanske

-

Nice hansker til en god pris. De synes å kjøre en litt stor. Hvis you're på linjen mellom to størrelser gå med mindre en.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up