up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Black diamond

Black diamond Hansker Terminator

Black diamond Hansker Terminator

Black diamond Hansker Terminator

plus
  • 360Black diamond Hansker Terminator
  • Play videoBlack diamond Hansker Terminator
  • Black diamond Hansker Terminator
  • Black diamond Hansker Terminator
  • Black diamond Hansker Terminator

Black Diamond Hansker Terminator

Produktbeskrivelse Black diamond Hansker Terminator

Et ideelt par hansker for Snow Professionals og fjellklatrer Black Diamond Terminator er det varmeste av dem alle. Denne allsidige hansken er vanntett, holdbar, pustende og tilbyr optimal funksjonalitet med maksimal varme i kaldt, kaldt fjellvær.

Laget med 4-veis stretch nylonstoff som gjør dem lette, slitesterke, varme, pustende og gir maksimal komfort med høyt fingerferdighet. Takket være geitskinnspalmene og cappy fingrene tilbyr perfekt grep og et høyt nivå av fingerferdighet mens du er på fjellklatring eller ekspedisjoner. Tillegg av neopren mansjetter med enkel lukking forsegler kulden og vinden for å holde hendene varme. Kompresjonsstøpt EVA-polstring på knokene gir også god beskyttelse fra ytre forhold.

Uten tvil er Black Diamond Terminator en ideell fjellklatring, trekking eller gratis ridehansker fordi de er behagelige å ha på og gir maksimal varme. Så kjøp det uten å tenke! En minimalistisk hanske ideell for drytooling, blandet ruter og isklatring i milde temps, gir Terminator enestående behendighet med full vanntett beskyttelse.Funksjoner:


- Fast fôr med 100% vanntett BDry innsats


- Vevd nylon skall med 4-veis stretch


- Goat skinn håndflate og avkortet fingrene


- Neopren mansjett med krok-og-loop lukking


- Komprimering-støpt EVA polstring på knokene for støtbeskyttelse


Hos snowinn, viser vi alle egenskapene til Black diamond Hansker Terminator. I vår ski butikk kan du finne forskjellige størrelser av Black diamond Hansker Terminator. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av Black diamond Hansker Terminator og dra nytte fra våre andre tilbud av ski utstyr.

Spesifikasjoner Black diamond Hansker Terminator

Hansker
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

God

-

fingrene er litt store derimot Varm og lett og flott fingerferdighet godt produkt.

God

-

Godt volum, hansker kan brukes over dem. Nådd på 2 uker

Flotte hansker

-

Størrelse matchende med størrelseskart. Kanskje de beste hanskene jeg noen gang har fått. Det er god kvalitet, lite isolert og god fingerferdighet. God verdi for penger.

Hansker på toppen!

-

Perfekte hansker for isklatring, rist og tørr verktøy

Hansker

-

Veldig bra, passer meg godt produkt.

Meget godt produkt

-

Hansker er veldig behagelig! sterkt anbefalt.

Utmerket

-

Veldig behagelig! Levering veldig fort.

Varm og lys

-

takt perfekt for fjellklatring og is skålde hanske. Det er ikke helt vannavvisende og tommelen har igjen litt løs for å manipulere karabiner nøyaktig.

Flott plass, varm!

-

Disse hanskene gjøre jobben godt. De har god fingerferdighet, stor vanntett beskyttelse og akkurat nok isolasjon for å holde hendene mine glade mens klatring!

Disse hanskene var perfekt

-

Perfekt hanske for arbeid i kulde og gripende stolper eller krever fingerferdighet.

Stor våren hansker

-

God passform - lett på og av. Føler stor - frastøte vann - varm og flott utseende. Den slags hanske kan det være lurt å kjøpe to av slik at du vil ha en ekstra i årene som kommer.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up